• Beğendiklerim
  • Henüz Hiç Favori Eklemediniz.
Müşteri Hizmetleri +90 (252) 611 11 19
WhatsApp Destek
× Müşteri Temsilcileri

Kiralık Apartlar

Kiralık Apartlar
12.01.2023 17:04:32
Kiralık Apartlar

Kiralık Apartlar

Apart mantığı ülkemizde yakın zamanda daha çok yaygınlaşan konaklama türüdür. Daha eski zamanlarda da apartların benzerlerine rastlansa da tam olarak günümüzdeki hizmet anlayışının henüz oluştuğu görülür. Kiralık apart seçeneklerinin birçok avantajının bulunması bu denli çok tercih edilmesinde başlıca etkendir. Tercih edilme de beraberinde yaygınlaşmayı getirir. Apartlar genel olarak kısa süreli konaklamalar için kullanılır. Buna karşın gelişen sektör ile birlikte apartlar da gelişmeye başlamıştır. Bu sayede uzun soluklu kalmalar için uygun hale gelmişlerdir. Apartlar bir evin daha kompakt halidir. Genellikle en fazla 2 – 3 odalı olur. Metrekareleri çoğunlukla az olmasına karşın çok işlevlidir. Apartlarda özel mutfak, yatak odası ve banyonun kesin bulunduğu rahatlıkla söylenebilir. Ancak her zaman oturma alanı olarak salon ve benzeri ayrı bir alan bulunmayabilir. Apartlar bu açıdan bakıldığında otel odalarına benzetilir ancak mutfağının bulunması ile otel odalarından ayrılır. Yine otellerden farklı olarak çamaşır makinesi, bulaşık makinesi gibi ev aletlerini de apartlarda görmek mümkündür. Şunu söylemekte fayda var ki; her apartta bu cihazlar olmak zorunda değildir. Bazı seçeneklerde mevcuttur ve oldukça işe yarar hale gelirler. İş bu özellikler kiralık apartları hem kısa süreli hem uzun süreli konaklamalara uygun hale getirir. Kısa vadeli düşünülen yerlerde çamaşır makinesi ve benzeri özellikler aranmasına gerek yoktur. Tatil formunda veya kalıcı kalınacak yer olarak düşünüldüğünde elektronik cihazlar zorunlu hale gelir. Bu konaklama konsepti ev konforunda olduğu için öğrencilerin sürekli kalma için sıkça tercih ettiği bir türdür. Özellikle öğrencinin bol olduğu şehirlerde bu fazlaca yaygındır. Yazlık olarak da birkaç aylık apart kiralamak pek çok açıdan avantajı beraberinde getirir. Bu yöntemin de çok sık tercih edildiğini görülür. Birkaç günlük iş gezileri veya günlük olarak kiralanan yerler de vardır. Bunlar da farklı özellikleri dolayısıyla başka perspektiften kullanışlıdır

Günlük Kiralık Apart

Seyahat esnasında veya özel gün kutlaması için günlük olarak bir mekana ihtiyaç duyulur. Ev konforunda ancak makul maliyetli olması açısından ihtiyaç durumunda apart konsepti sıkça tercih edilir. Çok cüzi fiyatlara konaklayabileceğiniz seçenekler her şehirde mevcuttur. Taleplerin artması beraberinde daha fazla seçenek getirmiştir. Suit olarak ya da normal bir daire gibi karşınıza çıkabilecek olan apartlar günlük kullanıma oldukça uygundur ve çok sayıda avantaj içerir. Kendi mutfağınızdan çıkmadan yeme içme sorununu yine kendiniz çözebilirsiniz. Beslenme gibi önemli bir konuda ortak olan kullanmıyor olmak özellikle artık pandemi koşulları sonrası iyice hassasiyet gösterilen bir durum olmuştur. Çamaşır makinesi olan yerler hijyen açısından daha da fazla avantaj anlamına gelir. Örneğin uzun bir yolculuk sırasında mola verip günlük apart kiralamak, çamaşır problemini gidermek pandemi koşulları sonrası son derece mantıklı bir hale gelmiştir. Günlük olarak apart kiralamak maddi açıdan da son derece mantıklıdır. Ev konforunda bir yer için verilen ücret çoğu zaman gayet makul fiyatlara denk gelmektedir. Günlük apartların çiftler tarafından kullanılması son derece yaygındır. Örnek olarak evlilik teklifi gibi özel bir anı gözlerden uzak ve mahremiyet içerisinde yaşamak isteyen çiftlerin mekan olarak günlük olarak bu yerleri kiralamayı tercih etmeleri son dönemlerde yoğunluk kazanmıştır. Tüm bu faktörler günlük kiralama hizmetleri yararlanabileceğiniz bu konsepti biraz daha öne çıkarmakta ve bilinirliğini arttırmaktadır. Siz de en uygun fikirler için Müstakil Villam’ı ziyaret edebilirsiniz.

 

Kiralık Apart Avantajları

Ister günlük kullanım için olsun ister uzun planlar için olsun pek çok avantajı beraberinde getirir. Her şeyden önce bir otel ile kıyaslanacak olunursa mutfak faktörü göze çarpar. Her otel istenilen saate mutfak hizmeti vermez ya da çıkan yemekler bazen tatmin edici olmaz. Ancak bu konseptte yeme – içme sonunu kendiniz çözersiniz çünkü tam olarak mini bir ev formundadırlar. Yemek konusu başta problem gibi gözükebilir. Ancak tüm artı ve eksiler değerlendirildiğinde ne yemek istediğinize kendiniz karar verip damak zevkinize göre hazırlık yapmak gün sonunda sizi daha mutlu edebilir. Bu konseptin bir diğer avantajı metrekaresinin az oluşudur. Bu elbette bir genellemedir; geniş, büyük apartları görmek de mümkündür. Ancak belirtildiği gibi bu bir avantajdır. Uzun soluklu yapılan tatil planları için tercih edilen bir yer kiralamak ise bu durum beraberinde temizlik sorununu getirir. Kalınan yeri temizlemek tatil ve gezi eğlencesine verilen hoş olmayan bir aradır. Zamanınızdan çalar ve yorgunluğu neden olur. Bu nedenle kalınan ortamın küçük olması hijyen ve düzen konusunda az vakit alarak büyük fayda sağlamış olur. Bir başka büyük avantaja bakılacak olursa kesinlikle fiyatlara değinilmelidir. Ev konforu sunulan bu yerlerde fiyatlandırma normal bir ev kadar yüksek meblağlar gibi değildir. Daha makul ve bütçe dostu bir yol sunar. Kısa ve uzun vadede paranız cebinizde kalır böylece tatilin ya da seyahatin keyfi daha fazla çıkar. Farklı aktivite ve eğlencelere de bütçe ayırma fırsatı yakalanır. Tekrar başka bir avantaja bakılacak olursa güvenlik örnek verilebilir. Tüm hepsi için geçerli olmasa da birçok apart ‘güvenlikli bina’ formunda karşımıza çıkar. Bu hizmeti veren yerler girişte güvenliğiniz ve karşılaşılacak olası sorunlar için bir çalışan bulundurur. Kimi zaman güvenlik görevlilerine rastlamak da mümkündür. Bu durum sizi korunaksız bir konutta değil; güvenli bir mekanda hissettirir. Aynı zamanda örneğin eşyalarla ilgili yaşadığınız bir sorunda hemen birkaç dakika uzaklıkta bir muhatap bulmanız işlerin hızlanmasına da olanak tanır.

Kiralık Apart Fiyatları

Kiralık apart fiyatları oldukça değişiklik gösteren bir konudur. Çok sayıda seçeneğin olması ve her seçenek için fiyat belirleyici birbirinden ayrı özelliklerin olması fiyatları belli bir aralığa sıkıştırmayı imkansızlaştırır. Hem opsiyon hem fiyat konusunun geniş yelpazede olmasında etkili belli başlı faktörler mevcuttur. Bu faktörlerden ilki elbette lüks olma seviyesidir. Bazı apartlar konforu üst seviyelere taşımak için dekorasyon ve eşya kalitesi olarak hassas davranır ve lüks bir ortam sunar. Lükslüğe örnek olarak bazı yerlerde jakuzi bulunması verilebilir. Bu durumda elbette ödeme de ona göre olur. Bu uçuk fiyatlar isteneceği anlamına gelmez. Yalnız bir nebze fiyat farkı yaratacak durumların başında gelir. Bir başka fiyat etkileyen faktör konumdur. Konum burada genel olarak kullanılır. Detaylı bakıldığına konum kavramı hangi coğrafi bölge, şehir, ilçe gibi ayrıntılı bir anlama gelmektedir. Apart fiyatları şehirdeki konumdan etkileneceği gibi bulunduğu sokaktan dahi etkilenecek kadar hassasiyet gösterir. Konumla da bağlantılı olarak fiyat faktörü olarak sunulacak bir diğeri ise denize, tarihi yerlere, gezi alanlarına ve merkeze olan uzaklıktır. Her şehirde kendi dinamiklerine göre değişen fiyatlar genel konu başlığında kendi içinde bunlardan başlıca etkilenmektedir. Metrekare de apart fiyatları için belirleyicidir. Apartlar genelde küçük alanlara kurulu olduğundan büyük alandaki bir apart bu özelliğiyle öne çıkar ve bu durum fiyatına yansır. Manzara faktörleri her zaman  her yerde olduğu gibi apartlar içinde de fiyat belirleyici faktörlerdendir. Güzel bir manzara eşliğinde yudumlanan içeceğin keyfi bir ayrıdır; sohbet de keza daha tatlı gelmektedir. Bunlar göz önünde bulundurulduğunda fiyatların fark ediyor olması gayet normaldir.

 

Villa ve Apart Karşılaştırması

Hem villa kiralamak hem de apart kiralamak son zamanlarda yükselen trendler arasındadır. Artık daha özgür hareket edilebilen ve ev konforunda yerler revaçtadır. Bu yüzden kısa ve uzun süreli konaklamalarda karşılaşılan temel olarak iki seçenek vardır. Her ikisini de seçmek farklı avantajları beraberinde getirir. Kullanım biçimi olarak farklılıklar gösteren bu mekanlar arasında büyük rekabet devam etmektedir. Her ikisinin de kendine göre belli üstünlükleri vardır. Bu üstünlükler sizin bakış açınıza göre değişir. Öncelikleriniz bu iki mekanı sizler için cennet ya da cehennem yapan unsurlardır. İlk olarak boyut farkına bakılabilir. Villalar çoğunlukla geniş alanlara yayılmış konutlardır; apartlar ise villalara göre daha minimal boyutlardadır. Bunun hem avantajı hem dezavantajı olabilir. Eğer geniş alanlar seviliyorsa ve tercihlerde bu zevk göz önünde bulunduruluyorsa villa kiralamak daha olası bir sonuç haline gelir. Ancak bu aşamada küçük mekanın verdiği avantajları göz önünde bulundurmak gerekir. Örneğin temizlik işleri bir apartta, bir villadakine göre iki üç kat kadar daha hızlı gerçekleşir. Elbette bu karşılaştırılan yapıların boyut özelliklerine bağlı ancak ortalama olarak böyle bir hesap çıkarılabilir. Bakılabilecek başka bir unsur kişi sayıdır. Elbette ki bu da boyutlara bağlıdır ancak genel olarak apartlarda az kişi kalmayı tercih ederken villalar çoğunlukla kalabalık grup tatillerine daha fazla uygunluk gösterir. İncelenmesi gereken başka konu ise fiyatlardır. Villalar farklı özellikler sunabilirler, eğlence açısından kesinlikle villaların üstünlüğü vardır. Bütçe açısından ise apartlar daha cep dostu kabul edilir. elbette ki istisnaları görmek mümkündür fakat genel bakıştı apart tatili daha hesaplı olmasıyla villa tatilinin önüne geçer. Tüm bunların toplamında aslında yapılacak seçim tam olarak nasıl bir süreç geçirilmek istendiğine bağlıdır. Sakin, belli konumda daha fazla vakit geçirilecek ve konut konforunun daha hakim olduğu bir tatil için villalar gönül rahatlığıyla tercih edilebilir. Buna karşın istenilen çevreyi keşfetmek, eğlenceyi dışarda yaşamak ise apart tatili size daha uygun olabilir. Böylece ev konforunda kullandığınız ve sizden vakit çalmayan bir mekanla bağlantı kurmuş olursunuz. Son olarak bahsedilecek özellik villanın belli bir sorumluluk gerektirirken apartta bunun minimumda olması. Yine boyutla alakalı olan bu durumda villalarda kapanması gereken kapılar toplanması gerekebilecek bahçe eşyaları bazen can sıkıcı olabilir. Apartlarda ise anahtarı alıp direkt çıkmak oldukça kolaydır.

 

Bölgelere Göre Kiralık Apart Seçenekleri

Kullanım konforu sebebiyle bu konsept üzerine ülkenin her yerinde yaygınlaşmış durumdadır. Nereye giderseniz gidin kolayca bir apart bulabilirsiniz. Balayı, tatil ve diğer konaklamalar için yaygın biçimde kullanılan bu mekanların özellikleri çok farklılık göstermektedir. Müstakil Villam bu konuda pek çok seçenek ile sizlerin en iyisine ulaşmasını amaçlamaktadır. Gelişmiş turizm nedeniyle de özellikle bazı bölgelerde iyi şartlardaki yapılar Müstakil Villam güvencesiyle size sunulmaktadır. Kaliteli koşul arandığı zaman özellikle yoğun tatil bölgelerine bakılabilir. Daha kuzeyden başlamak gerekirse kiralık apart Sakarya seçenekleri ve tercihi sıklıkla görülür. Özellikle Sapanca dolaylarında popüler olan bu kullanım sayesinde sizlerin de istediğine ulaşması son derece basit hale gelir. Sapanca’nın doğal güzellikleriyle hoş vakit geçirebileceğiniz bir tatil için apartlara göz atabilirsiniz. Daha fazla yaz kullanımında yoğunluk görülen Akdeniz ve Ege’de de pek çok şıkla karşılaşmanız kaçınılmazdır. Kiralık apart Antalya seçenekleri çeşitli ilçelerde farklı özelliklerle sunulmaktadır. Kiralık apart Muğla olanakları daha da geniş yelpazededir. Özellikle Fethiye, Marmaris ve Datça’ yoğunluklu görülen kullanım ile şartlar da her geçen gün iyileştirilmektedir. Denizin mavisi ve doğanın yeşilini bir arada görebileceğiniz bu bölgelerde hem tatil hem diğer seyahatler apartlar sayesinde sorunsuz ve çok keyifli bir hale gelmektedir. İzmir de oldukça fazla sayıda apart içerir. Kiralık apart Çeşme olanakları tatilcilerin oradan mutlu ayrılmasına vesile olur. Çok sayıda ve fazlaca farklı özellikteki seçenekler ile keyifli bir süreç sizi beklemektedir.  

 

Kiralık Apart Yazlık Kullanımı

    Söz konusu tatil olduğunda pek çok kişi için akan sular durmaktadır. Herkes yaz yaklaştıkça kendisine en uygun yeri arama telaşına düşer. Çok önceden erken rezervasyon fırsatlarından yararlanmak akıllıcadır. Aynı zamanda erken rezervasyon sayesinde ‘ya her yer doluysa’ kaygısından da kişi kendisini kurtarır. Başka bir senaryo da son anda spontane şekilde gerçekleşen tatillerdir. Arkadaşlarla birkaç günlüğüne aniden yapılan kaçamaklar ya da belki bir aylık yapılan programlamalar için kiralık apartlar her zaman favoriler listesinde gelir. Mevsim fark etmeksizin apartlar çoğu açıdan çok kullanışlıdırlar. Yaz mevsiminde bu konseptten faydalanmanın ilk avantajı olarak, popüler tatil bölgelerinde konforlu birkaç gün sayılabilir. Özellikle yaz turizminin çok canlı olduğu sıcak kıyılarda farklı özelliklerde pek çok konaklama seçeneği bulmak mümkündür. Seçeneklerin çokluğu dolayısıyla her ihtiyaç ve zevke hitap eden opsiyonlar vardır. Tamamen kendinize göre bir yerin seçimi tatil konforunuzu artırıp daha memnun kalmanıza olanak tanır. Seçilecek yerin denize yakın oluşu ekstra avantaj olarak görülmelidir. Yazlık kullanım için en büyük özellik bu olabilir. Yüzmek için veya güneşlenmek için plajlara gidilmesi yazın en büyük keyiflerinden bir tanesidir. Apartın mekan olarak yazlık kullanımı da son derece keyifli ve kolaydır. İstediğinizde direkt kapıyı çekip çıkabileceğiniz ve sevdiklerinizle en konforunda sıcak yaz akşamı sohbetleri yapabileceğiniz sınırsız mutluluk sunar. Aynı zamanda kışın hızlı ısıtılabildiği gibi yazın da hızlıca serinletilmesi sağlanan apartlar olumsuz koşulları da minimuma indirmede yardımcı olur. 

 

Müstakil Villam’da Kiralık Apartlar    

Müstakil Villam sadece villa olarak değil başka konut tiplerinde de seçenekler sunmaktadır. Geniş fiyat, bölge ve özellik seçimleriyle size uygun yeri bulmak son derece kolaydır. Bu durum kiralık apartlar için de geçerlidir. 4 – 5 kişiye kadar olan küçük gruplar için uygun olan apart seçenekleri farklı özellikler gösterir. Örneğin sitede özellikler kısmından jakuzi, sauna, etkinlik alanı ve benzeri butonları seçebilirsiniz. böylece istediğiniz özellikteki apart olup olmadığını sorgulayabilir inceleme fırsatı bulabilirsiniz. Bunun yanında istediğiniz tatil bögelerine göre de kolayca arama yapabilirsiniz. Farklı şehir ve farklı ilçe seçenekleri sunan Müstakil Villam’da hayal gibi tatil imkanı veren pek çok yerde apart bulmak söz konusudur. Önemli olan sizin tercihidir. Tercihinizi yaparken manzara, otopark, çocuğa uygunluk, ortak kullanım havuz gibi spesifik özelliklere de dikkat etmeniz önerilir. Bunlar tercihleriniz doğrultusunda yaşayacağınız deneyimin ne kadar olumlu sonlanacağını doğrudan etkileyen etmenlerdir. Müstakil Villam sayesinde apart kiralamadaki bir başka avantaj ise fiyat yelpazesidir. Yine arama kısmında size uygun minimum ve maksimum fiyatları seçerek bir aralık belirleyebilirsiniz bu doğrultuda karşınıza çıkacak olanaklar seçim yapmanızı kolaylaştırırken fazladan vakit kaybetmemeniz açısından önem teşkil eder. Tüm bunların yanında tarih olarak da müsaitliği bulunan seçenekleri görebilmeniz adına giriş ve çıkış tarihlerini belirleyip aramanızı buna göre yapmanız önerilir. Eğer kesin olarak giriş çıkış tarihi belli değilse 3 gün önce ve 3 gün sonra uygunluğu olan konutları görmeniz bir butona tıklamak kadar kolaydır. Özetle Müstakil Villam güvencesiyle istediğiniz konseptte tatil organize edebilirsiniz. 

Arama Yapın
Çok Okunanlar
12.01.2023 Yeni Trend Fethiye Devamını Oku
12.01.2023 Kiralık Balayı Villası Devamını Oku
12.01.2023 DİĞER SAFLARDAN FARKIMIZ ? Devamını Oku
12.01.2023 FETHİYE TATİLİNDE NELER YAPILABİLİR Devamını Oku
12.01.2023 Neden Yazlık Kiralık? Devamını Oku
12.01.2023 Kiralık Villa Tatili Devamını Oku
12.01.2023 Tatilin Faydaları Devamını Oku
12.01.2023 BALAYI TATİLİ Devamını Oku
12.01.2023 Kiralık Villa Seçimi Devamını Oku
12.01.2023 Uygun fiyatlı ve konforlu kiralık villa Devamını Oku
Son Yazılanlar
11.05.2023 Ekonomik Tatil Yapmanın İpuçları Devamını Oku
12.01.2023 Selçuk Kiralık Villa Devamını Oku
12.01.2023 Özel Villalar Devamını Oku
12.01.2023 Muhafazakâr Villalar Devamını Oku
12.01.2023 Marmaris Kiralık Villa Devamını Oku
12.01.2023 Kuşadası Kiralık Villa Devamını Oku
12.01.2023 köyceğiz kiralık villa Devamını Oku
12.01.2023 Konyaaltı Kiralık Villa Devamını Oku
12.01.2023 Rahat Tatillerin Başrolü Devamını Oku
12.01.2023 Kiralık Apartlar Devamını Oku
X REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati : Çıkış Tarihi:
Ön Ödeme ₺0,00
Kapıda Ödenecek ₺0,00
Extra temizlik ₺0,00
İndirim ₺0,00
₺ 0,00 x 0 gece ₺0,00