• Beğendiklerim
  • Henüz Hiç Favori Eklemediniz.
Müşteri Hizmetleri +90 (252) 611 11 19
WhatsApp Destek
× Müşteri Temsilcileri

Kaş Kiralık Villa

Kaş Kiralık Villa
12.01.2023 17:04:32
Kaş Kiralık Villa

Kaş Kiralık Villa

Ülkemizin en popüler turistik bölgelerinden biri olan Kaş, Antalya ilinin en batısında yer alan bir ilçedir. Özellikle yaz turizminin oldukça gelişmiş olduğu şehirlerin başında gelen Antalya, birbirinden güzel tatil beldelerine ev sahipliği yapmaktadır. Her yıl binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlayan Antalya, bu anlamda ülkemizin en gözde şehirlerinden bir tanesidir. Kaş ilçesi de şehirde turistler tarafından fazlasıyla tercih edilen bir beldedir. Bu beldede turistlerin keyifli ve güzel bir tatil geçirmeleri için pek çok konaklama seçeneği bulunmakta ve bu seçeneklere her geçen gün yenileri eklenmektedir. Hem yerli hem de yabancı turistler tarafından en çok tercih edilen konaklama yerlerinden bir tanesi de kiralık villalardır. Her kesime ve bütçeye hitap eden pek çok seçeneği ile Kaş kiralık villa tatilciler tarafından en çok tercih edilen konaklama yerlerindendir. 

Bölgede oldukça fazla kiralık villa alternatifleri bulunmaktadır. Balayı çiftlerinin, ailelerin, arkadaş gruplarının ya da muhafazakâr bir tatil geçirmek isteyen herkesin tercih edebileceği bu villalar, müşterilerinin rahat ve konforlu bir tatil geçirmesini sağlamak için her türlü imkânı sunar. Yaz aylarında Antalya Kaş kiralık villa otelleri, yerli ve yabancı turistler ile dolup taşar. Kaş, coğrafi yapısı itibariyle engebeli tepeler üzerine kurulmuş mahalle ve köylerden oluşur. Çevresinde de pek çok lüks kiralık villa yer alır. Tepeler üzerine konumlanmış bu villalardan doğal güzellikleri, berrak ve masmavi görüntüye sahip denizi rahatlıkla izleyebilirsiniz. İnsan kalabalığından uzakta, sevdiklerinizle sessiz, sakin, keyifli, konforlu ve rahat bir tatil geçirmek için Kaş Kalkanda kiralık villa alternatifleri arasından dilediğinizi tercih edebilirsiniz.

Kaş Kiralık Villa Fiyatları

Kiralık villalar yaz aylarında fazlasıyla ilgi görür. Bölgede yaz turizminin en iyi şekilde geçirilmesi için gereken tüm özellikler kiralık villa konaklama yerlerinde mevcuttur. Antalya ilinin Kaş ilçesinde bulunan bu kiralık villalar özellikle balayı çiftleri tarafından sıklıkla tercih edilir. Yeni evli çiftlerin yanı sıra aileler ve arkadaş grupları tarafından da tercih edilen bu villalar, sunduğu hizmetler ile müşterilerinin güzel bir tatil geçirmelerini sağlar. Kaş kiralık villa fiyatları sunulan hizmete ve özelliklerine göre değişiklik gösterir. Eşsiz doğa manzarası bulunan villalarda oldukça keyifli bir tatil geçirebilirsiniz. Bu villalarda konaklama için ödeyeceğiniz ücret, kalınacak gün sayısına, kalacak kişi sayısına, villaların özelliklerine ve rezervasyon tarihlerine göre değişiklik gösterir. Kaş kiralık villa tatil fırsatlarından daha uygun fiyata yararlanmak için erken rezervasyon fırsatlarını ve kampanyaları takip edebilirsiniz. İnsan kalabalığından uzakta, kafanızı dinleyebileceğiniz hem rahat hem konforlu hem de kaliteli hizmet sunan bu kiralık villalarda geçireceğiniz tatil ile tüm yılın yorgunluğunu üzerinizden atabilirsiniz. Kaş’ın eşsiz doğal güzellikleri ve denizi ile sevdiklerinizle birlikte keyifli vakit geçirmenize imkân sunan bu villaları, siz de tatiliniz için tercih edebilirsiniz.

Kaş Kiralık Villa Denize Sıfır

Ülkemizin en gözde tatil beldelerine sahip olan Antalya, her sene binlerce turist tarafından yaz tatillerinde tercih edilir. Yaz turizminin oldukça gelişmiş olduğu şehirde, turistlerin en çok tercih ettiği ilçelerden birisi de Kaş’tır. Bölgede tepeler üzerine inşa edilmiş olan kiralık villalar, turistler tarafından fazlaca tercih edilir. Bu villalar her tarza ve bütçeye hitap eden seçenekleri ile müşterilerine en iyi hizmetleri sunmayı amaçlar. Bu seçenekler arasında yer alan Kaş kiralık villa denize sıfır özelliği ile masmavi ve berrak deniz manzarası eşliğinde keyifli bir tatil geçirmek isteyenlerin tercihleri arasında ilk sıralarda yer alır. Villa oteller, insan kalabalığından uzak, ev rahatı ve konforu sunan konaklama yerlerindendir. Bu sebeple genellikle yeni evli çiftler, balayı tatilleri için kiralık villaları tercih etmektedir. Bu villaların özellikleri arasında havuzunun olması, villa içerisinde klima ve internet olması gibi hizmetler bulunur. Bunların yanı sıra bir evde olması gereken tüm özellikler, kiralık villa çeşitlerinin tümünde bulunur. Villaya ait havuzda deniz manzarası eşliğinde yüzerek tatilinizin keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz. Kaş kiralık villa deniz manzaralı seçeneği ile yerli ve yabancı tüm tatilcileri beklemektedir. Siz de bu villalarda güzel ve rahat bir tatil geçirmek istiyorsanız erken rezervasyon fırsatlarından yararlanabilirsiniz.

Kaş Kiralık Villa ve Ev Günlük

Akdeniz Bölgesi’nin en güzel tatil beldelerinden birisi olan Kaş, eşsiz doğal güzellikleri, tarihi yapısı ve masmavi denizi ile turistlerin ilgi odağı haline gelir. Bölgede turistlerin konaklama ihtiyacını karşılayacak birbirinden farklı konseptlere sahip pek çok otel seçeneği bulunur. Kaş kiralık villa günlük ve Kaş kiralık ev günlük olarak gelen tatilcilerin tercih edebileceği konaklama yerleri arasında yer alır. Bölgeye günübirlik olarak gelen ve konaklama için bir yere ihtiyaç duyan turistler, günlük villaları ya da günlük evleri tercih edebilir. Bu konaklama yerleri müşterilerine en iyi hizmetleri sunar. Daha lüks bir tatil geçirmek isteyen tatilcilerin günlük olarak tercih ettiği kiralık villalar, bir villadan beklenilecek tüm özelliklere sahiptir. 

Her villada klima, internet, otopark ve havuz imkânı bulunur. Villalar müşterilerin rahatı ve konforu gözetilerek tasarlanmış ve tatilcilerin her imkanını karşılamaya yönelik dizayn edilmiştir. Villalarda konaklayacak kişi sayısına göre oda sayıları değişmekte ve buna bağlı olarak fiyat da değişiklik göstermektedir. Kısa süreli de olsa lüks bir tatil deneyimi geçirmek isterseniz bu villaları günlük olarak kiralayabilirsiniz. Kaş’ta bulunan ve günlük olarak kiralanabilen evler de kısa süreli bölgede bulunan tatilciler tarafından sıklıkla tercih edilir. Ailece ya da arkadaş grubunuzla beraber konaklayabileceğiniz bu evler, neredeyse tüm ihtiyaçlarınızı giderecek şekilde tasarlanır. Bir evde olması gereken tüm özellikler bu evlerde de bulunmaktadır. Bu konaklama yerlerinin otellerden farkı, kendi yiyecek ve içeceklerinizi kendinizin hazırlıyor olmasıdır. Bu sebeple bu villa ve evlere yerleşmeden önce gıda alışverişinizi yapmanız tavsiye edilir.

Antalya Kaş Kiralık Villa Muhafazakâr

Antalya’da her yaşam tarzına göre tatil yapılabilecek konaklama yerleri bulunur. Yaşam tarzına göre tasarlanan bu konaklama yerleri arasında en fazla tercih edilenlerden olan Antalya Kaş kiralık villa muhafazakâr bir tatil geçirmeyi planlayan herkes için oldukça ideal bir seçenek oluşturur. Muhafazakâr bir tatil geçirmek isteyen yeni evli çiftler ya da aileler tarafından sıklıkla tercih edilen bu villalar, korunaklı oluşu ve müşterilerinin rahat bir şekilde tatillerini geçirebilmelerine olanak sağlayan hizmetleri ile oldukça beğeni toplar. Muhafazakâr villalar normal villalardaki gibi havuz, klima, internet, otopark gibi genel özelliklerin tümüne sahiptir. Bazı villa seçeneklerinde sauna ve jakuzi gibi imkanlar da bulunur. Bu özelliklerin yanı sıra korunaklı duvarları ile müşterilerinin rahat bir tatil geçirmelerini sağlar. Şehir gürültüsünden uzakta, yeşilliklerle kaplı doğa ile iç içe ve masmavi deniz manzarası eşliğinde güzel bir tatil geçirmek isteyen herkesin tercih edebileceği bu villalarda daha uygun fiyatlı bir tatil fırsatı elde etmek için erken rezervasyon fırsatlarından ve kampanyalardan yararlanabilirsiniz. Muhafazakâr bir tatil geçirmek isteyen tatilciler Kaş yarımada kiralık villa seçenekleri arasından kendi bütçelerine en uygun olan konaklama yerini tercih edebilirler.

Kaş Kiralık Ev Haftalık ve Yıllık

Kaş, ülkemizin en çok turist çeken tatil beldelerinden bir tanesidir. Turistik bir bölge olduğundan pek çok otel ve konaklama yeri bulunur. Kaş coğrafyası birçok yükselti, tepe ve dağlardan oluşur. Bu tepelerin üzerine inşa edilmiş birbirinden lüks evler ise hem yerli hem de yabancı turistler tarafından en çok tercih edilen konaklama yerlerinin başlarında yer alır. Kaş kiralık ev haftalık olarak ve Kaş kiralık ev yıllık olarak müşterilerine hizmet sunar. Bu evler sunduğu kaliteli hizmet ile müşteri memnuniyetini oldukça önemser. Evlerde klima, internet, sauna, jakuzi, otopark ve havuz gibi özellikler bulunur. Bu özelliklerinin yanında tam donanımlı olan ve her ihtiyacı karşılayacak şekilde tasarlanan bu evlerde oldukça konforlu ve rahat bir tatil geçirebilirsiniz. Deniz manzaralı seçenekleri de bulunan bu evlerden kendi bütçenize uygun olanlardan dilediğinizi tercih edebilirsiniz. Özellikle yeni evli çiftler ve kalabalık aileler tarafından tercih edilen bu evler, otellere nazaran daha sakin oluşu, insan kalabalığından ve gürültüden uzak oluşu sebebiyle tercih edilmektedir. Sevdikleriyle beraber keyifli, gürültüden uzak bir tatil geçirmeyi ve yılın yorgunluğunu üzerinden atmayı amaçlayan tatilcilerin tercih edebileceği bu konaklama yerlerinde siz de uygun fiyatlı bir tatil fırsatı elde etmek için erken rezervasyon imkanlarından yararlanabilirsiniz. Kiralık evlere yönelik olan kampanyaları da takip ederek tatilinizi daha uygun fiyatlı bir hale getirebilirsiniz. 

Kaş Çukurbağ Yarımadası Kiralık Villa

Doğal güzellikleri ile ünlü Kaş’ta bulunan Çukurbağ Yarımadası yaz aylarında turistler ile dolup taşar. Bölgede turistler için pek çok konaklama seçeneği bulunur. Oteller, pansiyonlar ve villalar bölgede en çok tercih edilen konaklama yerlerindendir. Otellerde konaklamak istemeyen, daha sakin ve insan kalabalığından uzak olmak isteyenlerin ilk tercihi, kiralık villalardan yana olur. Kaş Çukurbağ Yarımadası kiralık villa seçenekleri ile tatilcilere hem lüks hem de güzel bir tatil geçirme fırsatı sunar. Tepeler üzerine inşa edilen bu villalardan Kaş’ın berrak ve masmavi deniz manzarası ile yemyeşil ağaçlar ile kaplı doğanın eşsiz manzarası, oldukça güzel bir görüntü sunar. Hem tatilin hem de manzaranın keyfini bu villalarda çıkarabilirsiniz. Kalınacak kişi sayısına ve bütçeye göre birçok villa alternatifi bulunur. Bu seçenekler arasından dilediğinizi tercih edebilirsiniz. Tüm villalarda internet, klima, havuz ve otopark imkânı bulunur. Bu özelliklerin yanında bazı villalarda sauna ve jakuzi gibi imkanlar da bulunur. 

Kaş kiralık yazlık villa içerisinde elektrik, su, tüp, gaz hizmetleri de karşılanır. Aynı zamanda villalara ait havuz ve bahçe bakımları da villa sahipleri ve özel ekipler tarafından titiz bir şekilde yapılır. Villalarda 10 gün üzeri konaklamalarda da ara temizlik ve çarşaf değişimi de sağlanan hizmetler arasında yer alır. Müşteri memnuniyetini oldukça önemseyen ve bu sebeple müşterilerine en iyi hizmetleri sunan bu kiralık villalarda sevdiklerinizle sessiz, sakin ve keyifli bir tatil geçirebilirsiniz. Tatilinizi daha uygun fiyatlı bir hale getirmek için kampanyalardan ve erken rezervasyon imkanlarından yararlanabilirsiniz. Kaş ilçesinin eşsiz güzelliklerini keşfederken konaklayabileceğiniz bu villalarda güzel bir tatil deneyimini siz de mutlaka deneyimlemelisiniz.

Kiralık Villa Antalya Kaş Kalkan Bezirgân Köyü

Antalya’nın gözde turistik bölgelerinden olan Kaş Kalkan, her sene binlerce turisti bünyesinde ağırlar. Kaş Kalkan bölgesi, yapısı ve coğrafi konumu sebebiyle hem doğa hem de deniz manzarasına karşı yüksek bir yamaç ve engebeli tepeler üzerine kurulmuş bir yerleşim yeridir. Bu sebeple bölgeye inip çıkarken araç kullanmak gerekir. Turistler tarafından oldukça sevilen bu bölgelerde artan turizm faaliyetleri ve turist sayısı sebebiyle pek çok konaklama yeri bulunur. Kaş Kalkan’a bağlı olan Bezirgân Köyü de oldukça eski bir tarihe sahiptir. Tarihi, kültürel yapısı ve eşsiz doğal güzellikleri ile hem yerli hem de yabancı turistler tarafından oldukça beğenilen bu bölgede tatilcilerin konaklayabileceği birçok otel seçeneği mevcuttur. Kiralık villa Antalya Kaş Kalkan Bezirgân Köyü çevresinde lüks ve insan kalabalığından uzak bir tatil geçirmek isteyenlerin tercih ettiği konaklama yerlerinden bir tanesidir. Bu villalarda tüm tatiliniz boyunca evinizde gibi hissetmenizi sağlayacak kaliteli bir hizmet sunulur. 

Villaların kendisine ait bir havuzu bulunur. Hem villanın çevresi hem de havuzun çevresi muhafazakâr bir tatil isteyenlerin de rahatlıkla tercih edebileceği şekilde korunaklı bir şekildedir. Villalarda kablosuz internet, klima, elektrik, su, tüp, gaz, otopark, sauna ve jakuzi gibi imkanlar da bulunur. Her türlü imkânın sağlandığı bu villalara gelirken yanınızda kişisel eşyalarınızı, hijyen ürünlerinizi, gıda ürünlerinizi ve plaj havlunuzu getirmeniz sizin için yeterli olur. Denize ve plajlara da kolaylıkla ulaşabileceğiniz bir konumda bulunan bu villalarda sevdiklerinizle birlikte güzel ve keyifli bir tatil geçirebilirsiniz. Erken rezervasyon imkanından ve kampanyalardan yararlanarak daha uygun fiyatlı bir tatil fırsatı elde edebilirsiniz. 

Kaş Kiralık Villa 4 Kişilik

Gözde tatil beldelerinden olan Kaş’ta birbirinden güzel kiralık villalar, son zamanlarda hem yerli hem de yabancı müşteriler tarafından en çok tercih edilen konaklama yerlerinden bir tanesi haline gelir. Birbirinden farklı ve güzel bu villalar genellikle balayı çiftleri, kalabalık aileler ve arkadaş grupları tarafından tercih edilir. Villalarda konaklayacak kişi sayısına göre villanın büyüklüğü, özellikleri ve fiyatı değişiklik gösterir. Kaş kiralık villa 4 kişilik olarak tatile gelen herkesin tüm ihtiyaçlarını karşılayan ve rahat bir şekilde tatillerini yapmalarını sağlayan şekilde dizayn edilir. 4 kişinin rahatlıkla konaklayabileceği villalarda genellikle iki adet banyo ve kişi sayısına uygun odalar bulunur. Diğer villalarda olduğu gibi internet, klima, havuz, sauna, jakuzi ve otopark gibi hizmetler de sunulur. Ailenizle ya da arkadaşlarınızla keyifli, insan kalabalığından ve gürültüsünden uzakta sakin bir tatil geçirmek isterseniz bu villaları tercih edebilirsiniz.

Kaş Kiralık Villa 8 Kişilik ve 10 Kişilik 

Hem tarihi hem de doğal güzellikleri ile turistleri kendisine çeken Kaş beldesinde yemyeşil doğa arasında konumlanmış olan kiralık villalar, tatilcilerin en çok tercih ettiği konaklama yerlerinden bir tanesidir. Şehir gürültüsünden ve insan kalabalığından uzakta bir tatil geçirmek, kafasını dinlemek ve bütün bir yılın yorgunluğunu üzerinden atmak isteyen herkesin tercih edebileceği bu villalar, kalabalık aileler ve arkadaş grupları için de oldukça idealdir. Kaş kiralık villa 8 kişilik ve Kaş kiralık villa 10 kişilik seçenekleri ile kalabalık ailelerin ve arkadaş gruplarının rahat ve keyifli bir tatil geçirmeleri için her türlü imkânı sunar. Kişi sayısı arttıkça villaların özellikleri, kapasitesi ve fiyatı da artar. Masmavi deniz ve yemyeşil doğa manzaralı bu villalarda kablosuz internet, klima, su, elektrik, tüplü gaz, havuz ve otopark gibi hizmetler sunulur. Bunların yanında sauna ve jakuzi hizmetleri de villalarda müşterilere sunulur. Oldukça konforlu ve her ihtiyaca yönelik dizayn edilmiş bu villalarda sevdiklerinizle keyifli bir tatil geçirme fırsatı elde edebilirsiniz. Bu villalarda konakladığınız süre boyunca Kaş beldesinin tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini yakından inceleyebilir, çeşitli su sporlarını deneyimleyebilirsiniz. Hem dinlenip hem de etrafı keşfedebilirsiniz.  Bu villalarda daha uygun fiyatlı bir tatil için erken rezervasyon fırsatlarından ve kampanyalardan yararlanabilirsiniz. 

Arama Yapın
Çok Okunanlar
12.01.2023 Yeni Trend Fethiye Devamını Oku
12.01.2023 Kiralık Balayı Villası Devamını Oku
12.01.2023 DİĞER SAFLARDAN FARKIMIZ ? Devamını Oku
12.01.2023 FETHİYE TATİLİNDE NELER YAPILABİLİR Devamını Oku
12.01.2023 Neden Yazlık Kiralık? Devamını Oku
12.01.2023 Kiralık Villa Tatili Devamını Oku
12.01.2023 Tatilin Faydaları Devamını Oku
12.01.2023 BALAYI TATİLİ Devamını Oku
12.01.2023 Kiralık Villa Seçimi Devamını Oku
12.01.2023 Uygun fiyatlı ve konforlu kiralık villa Devamını Oku
Son Yazılanlar
11.05.2023 Ekonomik Tatil Yapmanın İpuçları Devamını Oku
12.01.2023 Selçuk Kiralık Villa Devamını Oku
12.01.2023 Özel Villalar Devamını Oku
12.01.2023 Muhafazakâr Villalar Devamını Oku
12.01.2023 Marmaris Kiralık Villa Devamını Oku
12.01.2023 Kuşadası Kiralık Villa Devamını Oku
12.01.2023 köyceğiz kiralık villa Devamını Oku
12.01.2023 Konyaaltı Kiralık Villa Devamını Oku
12.01.2023 Rahat Tatillerin Başrolü Devamını Oku
12.01.2023 Kiralık Apartlar Devamını Oku
X REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati : Çıkış Tarihi:
Ön Ödeme ₺0,00
Kapıda Ödenecek ₺0,00
Extra temizlik ₺0,00
İndirim ₺0,00
₺ 0,00 x 0 gece ₺0,00