• Beğendiklerim
  • Henüz Hiç Favori Eklemediniz.
Müşteri Hizmetleri +90 (252) 611 11 19
WhatsApp Destek
× Müşteri Temsilcileri

Kalkan kiralık villa

Kalkan kiralık villa
12.01.2023 17:04:32
Kalkan kiralık villa

Kalkan kiralık villa

Dünya çapında turistlerin en gözde tatil beldelerinden olan Kalkan, Antalya’nın en batısında yer alan bir ilçedir. Kalkan eşsiz doğal güzellikleriyle ve temiz havasıyla gelenleri büyülemektedir. Bünyesinde temiz ve düzenli plajları ve kalabalıktan uzak koyları bulunur. Çeşitli otel ve pansiyon seçeneklerine sahip olan Kalkan, bu sıralar en fazla, doğal güzellikleri ve deniz manzaralarına ev sahipliği yapan sessiz ve sakinlik içerisinde yapılandırılan kiralık villalarıyla dikkat çekiyor. Doğal güzelliklerinin yanı sıra Kalkan kiralık villa evleri yerli yabancı birçok turiste ev sahipliği yapar. Yerli ve yabancı turistlere hitap etmekle beraber farklı bütçelerden misafirleri de kendisine çeker. Kalkan yılın büyük bölümünde sıcak geçmesinden dolayı geniş bir tatil sezonu sunar. 

Oteller daha tatil sezonuna bağlı olarak hizmet sunsalar da kiralık villalar yılın her döneminde deniz ve doğa severlerin uğrak noktası olmayı başarır.  Kalkan ülkemizin en güneyinde bulunan ilçelerindendir. Bu nedenle yılın büyük kısmında denize girilebilir. Özellikle bölgenin dağlık arazisi sadece deniz severlere değil doğa severlere de hitap eder. Balayına çıkan çiftler, aileler ve yılın yorgunluğunu atmak isteyenler için Kalkan kiralık yazlık villa birçok özellikte ve kapasitede villa alternatifi sunmaktadır. Aynı zamanda Kalkan Antalya’nın en gözde yerlerinden biri olan Kaşa bağlı bir mahalledir. Bu sebeple Kaş’ın içerdiği doğal güzelliklerle bir arada bulunmaktadır. Türkiye’nin oldukça popüler olan tatil konumlarından biri olan Kaş, çeşitli turistik yerlere ve mağazalara ev sahipliği yapmaktadır. Böylelikle gezmeye gelen turistler oldukça keyifli vakit geçirmekte ve tatillerinde sıklıkla bu konumu tercih etmektedirler.

Antalya Kalkan Kiralık Villa

Antalya doğal güzellikleri, denizi ve havası ile hem ülkede hem de dünyada oldukça popüler olan tatil merkezlerindendir. Genel olarak oldukça geniş bir otel sektörünü içerisinde bulundurmaktadır. Yalnız son zamanlarda insanlar kalabalık ve ortak kullanım alanlarının bulunduğu tatil alternatiflerini tercih etmemekte ve bunun yerine daha kişisel ve kendine ait alanı olan tatil imkanlarını değerlendirmektedir. Antalya Kalkan kiralık villa bu alternatifler arasında oldukça iyi bir seçenektir. Kiraladığınız süre boyunca ev sahipliği yapacağınız ve keyifli bir tatil deneyimi elde edeceğiniz bu yapılar farklı özellikler barındırmaktadır. Kişi sayısına ve kişilerin isteklerine göre çeşitli villa seçenekleri mevcuttur ve kişiler kendileri için en uygun villayı kiralayabilmektedir. 

İnsan kalabalığından uzak, sessiz ve hijyenik olması sebebiyle çok sık olarak tatil için arayış içerisinde olanlar tarafından tercih edilmektedir. Tatilini kiralık villada yapmak isteyenler için villaların genel olarak tümü havuzlu ve bahçelidir. Kalkan kiralık havuzlu villa yazın en gözde konaklama alanları arasında yer almaktadır. Havuzlar boyut olarak kişi sayısına ve evin sahip olduğu alana göre değişebilmektedir. Hijyen kuralları gözetilerek kişilerin kaldığı süre boyunca havuzlar temizlenmekte ve ilaçlanmaktadır. Yazın kavurucu sıcağından korunabileceğiniz bahçenizde havuz keyfinin ve güneşlenmenin tadını çıkarabilirsiniz. Kişilerin belirlediği tatil süresine göre ister günlük ister haftalık olarak kiralayabilirsiniz. Kaş Kalkan günlük kiralık villa sayesinde günübirlik konaklayabilir ve villaların içerisinde bulunan duş, sıcak su, Wi-Fi gibi ihtiyaçlardan yararlanabilirsiniz. Ayrıca kıyafetlerinizi yıkayabileceğiniz ve ütüleyebileceğiniz çamaşır makinesi, ütü gibi teknolojik aletler de villalarda genel olarak mevcut olmaktadır. Bu sayede konaklayanlar ev rahatlığına sahip olmakta ve herhangi bir eksiklik çekmemektedir. 

Kaş Kalkan kiralık villa haftalık olarak da kiralanabilmektedir. Evler oldukça korunaklıdır ve dışarıdan herhangi bir müdahalesi söz konusu değildir. Villa tatili alternatifleri genel olarak yazın ön plana çıksa da kışın da hizmet vermektedir. Kışın ufak bir tatil kaçamağı yapmak isteyenler için oldukça güzel manzaralara ev sahipliği yapmakta olan Kalkan, kış turizmi için de tercih edilmesi müsait bir konumdadır. Akdeniz iklimine sahip olan Kalkan kışı diğer şehirlere oranla daha ılıman olarak atlatmaktadır. Bu sebeple kışın iş temposundan ve hayatın temposundan kaçınmak isteyenler için uygun bir tatil alternatifidir.Hemen sizde bu güvenli ve konforlu tatil için rezervasyon yaptırabilir ve sevdikleriniz ile birlikte unutulmaz bir tatil deneyimi elde edebilirsiniz. 

Antalya Kaş Kalkan kiralık villa fiyatları

Yorucu bir yılın ardından konforlu bir tatil herkesin hayalidir. Antalya Kalkan’da bulunan kiralık villalar, bütçesi ne olursa olsun geniş kesimden misafirlerini ağırlamaktadır. Villaların fiyat aralığı, sunulan hizmete göre değişiklik göstermekle birlikte tüm villalar aranan konforu sağlamaktadır. Antalya’nın muhteşem doğasında aileniz veya arkadaşlarınızla konforlu bir tatil geçirmek için erken rezervasyon fırsatlarından yararlanabilirsiniz.  Antalya Kaş Kalkan kiralık villa fiyatları rezervasyon yaptığınız tarihe göre değişiklik gösterebilir. Erken rezervasyon yaparak aileniz ve arkadaşlarınızla beraber eşsiz doğa manzarasını ve Akdeniz ikliminin sıcaklığından daha uygun fiyatlara yararlanabilirsiniz. Fiyatlar evin içerisinde mevcut olan oda sayısı, banyo sayısı ve evin metrekare göre değişkenlik gösterir. Ayrıca kişilerin talep ettiği jakuzi gibi mevcut olan ek hizmetlerde fiyatı etkilemektedir. 

Her evde sıcak su, Wi-Fi, klima, doğalgaz, elektrik gibi sabit hizmetler bulunmaktadır ve bunların fiyatları her ev için aynıdır. Kalkan kiralık lüks villa tatilinde konfor ve lüks arayanlar için en uygun tatil seçeneklerinden biridir. Genel olarak iki yapılı olan ve klima sistemi bulunan evlerde sıcaktan uzak ve ferah bir tatil deneyimi elde edilir. Fiyatların içerisinde gıda hizmetleri mevcut değildir. Kiralık villalarda yiyecek pişirmek konaklayan kişiler tarafından yapılmaktadır. Gıda alışverişlerini yapabilmeleri için çeşitli market ve bakkallar ulaşılabilir mesafedir. Kişiler yemeklerini doğanın ve denizin sesleri eşliğinde yemyeşil bahçelerinde yiyebilmektedir. Kalkan kiralık villa fiyatları çeşitli bütçelere göre çeşitlenir. Bu sayede size ve bütçenize en uygun olan villayı belirleyip, rezervasyon yaptırabilirsiniz. Ayrıca fiyatlar sezondan sezona da değişiklik gösterir. Erken rezervasyon fırsatlarıyla bu tatil deneyimini çok daha uygun bir fiyata sahip olabilirsiniz. 

Kalacağınız kişi sayısına ve gün sayısına göre fiyatlar azalmakta veya artmaktadır. Kalabalık aileler ve arkadaş grupları bu tatil alternatifini en çok tercih eden gruplar arasında yer almaktadır. Belirlenen fiyat kişi başına bölündüğü zaman çeşitli tatil alternatiflerine göre hem daha kaliteli hem de daha konforlu olan villalarda çok uygun fiyatlara kalınabilmektedir. Tüm sahip olduğu bu konfor ve avantajların dışında Kaş kalkan kiralık villa mükemmel bir doğa uyumunun içerisinde yer almakta ve konaklayanlar unutulmaz manzaralara şahit olmaktadır. 

Kaş Kalkan Denize Sıfır Kiralık Villa

Kalkanda kiralık villa seçenekleri genel olarak deniz manzarasına sahip olarak tatil boyunca konaklayanlara unutulmaz manzaralar sunar. Genel olarak yüksek yerlere konumlandırılan bu villalarda, balkonunuzda veya terasınızda otururken önünde manzaranızı bozan yüksek binalar vs. bulunmaması sebebiyle rahatlıkla denizi izleyebilirsiniz. Kendi plajını içerisinde bulunduran ve denize sıfır olan villalar mevcuttur. Evinizde direkt olarak plaj keyfi yapabilir ve denizin serinliğinin tadını çıkarabilirsiniz. Denizden hemen çıktıktan sonra 5 dakika içerisinde evinizde duşunuzu alabilme imkanına sahip olan tatil severler, ayrıca deniz aralarında serin teraslarında oturup yemek yeme ve muhabbet etme şansına da sahiptirler. Kendilerine ait olan plajda güneşlenebilir ve kalabalıktan uzak olan bu plajda şezlong ve şemsiyeler mevcuttur. Herhangi bir yol gitmeden hemen yanı başınızda olan denizde vakit geçirebilirsiniz

Kaş kiralık villa günlük olarak tutulabilir ve hem denizin hem de havuzun sonuna kadar keyfi çıkartılabilir. Günlük olarak tutulan villalar da ihtiyacınız olan bütün teknolojik aletler mevcuttur. Odalar özenle dizayn edilir ve uyumanız için herhangi bir yastık, örtü, nevresim getirmenize gerek yoktur. Gerekli olan her şey evin içerisinde mevcuttur. Gelen kişiler yalnızca kendi kişisel ihtiyaç gereksinimlerini, gıda ve hijyen ürünlerini getirmek zorundadır. Bunlar dışında herhangi bir eşya taşıma zorunlulukları yoktur. Bu sebeplerden ötürü Kalkan günlük kiralık havuzlu villa müşterilerine hem otel konforu hem ev konforu sağlamaktadır ve günübirlik tatil yapmak isteyenler için oldukça iyi bir alternatif oluşturur. Özellikle sürekli gezen ve dinlenmek, çeşitli ihtiyaçlarını gidermek (çamaşır yıkamak, teknolojik aletlerini şarj etmek) ve işlerini günübirlik toparlamak için oldukça sık tercih edilmektedir. Gelen kişiler hem doğayla hem denizle iç içe olarak vakit geçirmekte hem de yorgunluklarını dindirme imkânı bulmaktadır. 

Antalya Kalkan Kiralık Muhafazakâr Villalar

Antalya Kalkan kiralık muhafazakâr villalar tamamen dışarıya kapalıdır ve dışarıdan herhangi birinin sizi görme ihtimali yoktur. Özellikle dini konularda hassasiyeti bulunanlar için çok iyi bir tatil alternatifidir ve gönül rahatlığı ile konaklanma sağlanabilmektedir. Çeşitli konseptlere ev sahipliği yapan villalar, balayı çiftlerine özel çeşitli konsept ve özellikteki villalar ile hizmet vermektedir. Bu balayı otelleri çiftlerin birbirleriyle istedikleri gibi vakit geçirmelerini sağlamaktadır. Sessiz ve sakin alanlara konumlandırılan bu villalar, insanlarla olan bağlarınızı tamamen kopararak kimsenin sizi rahatsız etmesine izin vermez. 

Kalkan kiralık yazlık villa seçenekleriyle kendileri için belirledikleri özellikte ve kapasiteye sahip olan evde istedikleri gibi vakit geçirebilen muhafazakâr kişiler güneşin, havuzun tadını doyasıya çıkarabilmektedir. Genel olarak çeşitli tatillerde havuz, ortak alan olarak bulunmakta ve dini hassasiyetleri mevcut kişiler genel olarak bu alanlarda istedikleri gibi vakit geçirememektedir. Bu sebepten ötürü muhafazakâr aileler ve çiftler bu konsepte bulunan otelleri değerlendirerek bu tatil alternatifini değerlendirmektedir. Kalkan kiralık villa havuzlu tercih edilen yerler arasında üst sıralarda yer almaktadır. Kişiler kiraladıkları villada istedikleri gibi güneşlenip, vakit geçirebilir. Muhafazakâr kadınlar istedikleri gibi giyinebilir ve istedikleri şekilde dolaşabilir. Villalar konumlandırılan diğer yapılardan oldukça uzak olarak konumlandırılır ve çeşitli duvarlar vs. işlemlerle güvence altına alınır. 

Her bütçeye uygun muhafazakâr villa konseptiyle birçok villa seçeneğini bünyesinde barındırır. Ayrıca Kalkan’ın doğal güzellikleri ve denizinin temizliği tercih etme sebepleri arasındadır. Dini hassasiyeti yüksek kişiler özellikle özel havuzu bulunan villaları tercih etmektedir. Bu sebeple Kaş Kalkan özel havuzlu kiralık villa seçeneği en çok rağbet gören villalar arasındadır. Sizde hemen sizin için en uygun olan muhafazakâr oteli belirleyerek konforlu ve unutulmaz bir tatil deneyimi elde edebilirsiniz. 

Kalkan Merkez Kiralık Villa

Kalkan hem yerli hem de yabancı turistlerin yıllardan beri tatil için tercih ettikleri bir belde olmuştur. Oluşan bu yoğun talep ve gelen ekonomik kazanç sayesinde burada bulunan turizm sektörü, oldukça gelişmiş ve tatil severlerin güzelce vakit geçirebilecekleri birçok alternatifi içermektedir. Ayrıca gelen yerli ve yabancı turistlerin çeşitli ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri birçok mağazada mevcuttur. Kalkan merkez kiralık villa seçenekleri kişilerin merkezde olan çeşitli restoran, eğlence mekanlarına ve marketlere hızlıca ulaşım sağlayabileceği yerlere konumlandırılmış villa seçeneklerinden oluşur. Tatilini hem sessiz ve sakin bir şekilde geçirmek hem de çeşitli sosyal aktivitelerle yılın stresini atmak isteyenler için oldukça müsait bir konumda bulunur. Ayrıca merkezde gelen turistlerin güzelce vakit geçirmesini sağlayacak hamamlar, gemi turları vs. mevcuttur ve gelen kişiler bu alternatifleri değerlendirebilmektedir. Birçok restoranı ile oldukça kaliteli ve lezzetli yemeklerle hizmet vermektedir. 

Günün yorgunluğuyla yemek pişirmek istemeyen kişiler dakikalar içinde bu restoranlara gidebilir veya buralardan yemek siparişi verebilir. Gece eğlencesini sevenler için çeşitli bar, pub gibi mekanlar mevcuttur. Buralarda kaliteli müzik dinleyerek konakladığınız kişiyle ya da kişilerle eğlenebilirsiniz. Bu gibi çeşitli açılardan avantajlı olan merkezdeki villalar ayrıca çeşitli turistik yerlere de oldukça rahat bir şekilde ulaşım sağlamanızı sağlar. Villalar merkezde olmasına rağmen doğayla ve denizle bir arada bulunur. Tatiliniz süresi boyunca doğanın seslerine denizin dalga sesleri eşlik eder. Yeşilin ve mavinin bir araya geldiği ve evinizde gibi hissedeceğiniz bu lüks villalarda unutulmaz bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz. Ayrıca Kalkan sahip olduğu coğrafi koşullar itibari ile her mevsim konaklama ve tatil yapmak için uygundur. Kışın tercih etmek isteyenler için şömine manzarası eşliğinde deniz manzarasının tadını çıkarabilirsiniz. Sizde hemen sevdiklerinizle beraber kalabalık bir tatile çıkabilir ve çok eğlenebileceğiniz, unutulmaz bir tatilin tadına varabilirsiniz. 

Çeşitli alternatifte ve özellikle var olan villalardan kişi sayısına, isteklerinize en uygun olanı belirleyebilirsiniz. Her çeşit bütçeye uygun alternatifler sunan villalar yazın da kışın da hizmet verir. Hayalinizdeki tatili elde etmek için hemen rezervasyon yaptırabilirsiniz. Bu şekilde tüm yılın yorgunluğunu atlatacağınız ve dinleneceğiniz tatil fırsatını çok daha uygun fiyatlarla elde edebilirsiniz. Çeşitli kampanya ve fırsatlardan yararlanmak için hemen şimdi tatil planınızı oluşturun ve araştırmalara başlayın. 

Kalkan Üzümlü Kiralık Villa

Kalkan ilçesi genel olarak etrafında yerleşim alanı bulunmayan ve tatil severlere hizmet veren çeşitli plaj, beach club ve konaklama alanlarını içerir. Tatil severleri hem denizinin hem de doğasının temizliğiyle kendine çeker. Kalkan’a bağlı olan Üzümlü köyü, adını sahip olduğu asma bahçelerinden alır. Kalkan’a araba yolculuğu ile yaklaşık olarak 10 dakikalık bir mesafe uzaklığındadır. Üzümlü köyü çeşit çeşit üzüme ve zeytine ev sahipliği yapar. Özellikle sarı renkli üzümlerinin tadı ile ünlemiş ve mutlaka denenmesi tavsiye edilmiştir. Tüm yılın stresini atabileceğiniz güzel ve baktığınızda rahatlamanızı sağlayacak manzaralara ev sahipliği yapar. Ayrıca yerliler tarafından işletilen çeşitli restoranları da isimlerinden oldukça sık bahsettirmektedir. Tüm günün yorgunluğu üzerine yemek yapmak istemeyenlerin severek yöneldikleri restoran alternatifleri bulunmaktadır. Bunların dışında Likya medeniyetine uzun süreler boyunca ev sahipliği yapan Kalkan’a bağlı olan Üzümlü köyü’nü gezerken etrafında çeşitli tarihi kalıntılarla özel bir tatil deneyimi sunar. 

Kalkan üzümlü kiralık villa göz önüne çıkmakta ve sık tercih edilen konumlar arasında yer almaktadır. Hem kalabalık aileler ve arkadaş grupları tarafından hem de eşiyle, sevgilisiyle romantik bir tatil deneyimi yaşamak isteyenler için konforlu bir tatil seçeneğidir. Villalar konum itibariyle oldukça avantajlıdır. Doğa ve deniz manzarasının eşlik ettiği lüks villalar, içerisinde çeşitli özellikleri barındırır. Bu şekilde ev ve otel konforunun birleştiği villalar da tatil severler kendi düzenlerini kurmaktadır. Bu sayede kendilerini evlerinde gibi hisseden konaklamacılar, çok daha uzun süreli olarak tatil yapmaktadır. Ayrıca çeşitli villaların içerisinde çocuklu aileler için bebekler için beşik, yemek sandalyesi gibi alternatifleri içermekte ve ailelerin çok daha rahat bir tatil sürdürmelerini sağlamaktadır. Çeşitli villalar sauna ve hamam seçeneklerini de içerisinde barındırır. Kişilerin tercihlerine göre bu seçenekler de istenilen villa kriterlerine eklenebilir. Sizde hemen bu tatil deneyimi elde etmek için rezervasyon yaptırabilirsiniz. 

 

Arama Yapın
Çok Okunanlar
12.01.2023 Yeni Trend Fethiye Devamını Oku
12.01.2023 Kiralık Balayı Villası Devamını Oku
12.01.2023 DİĞER SAFLARDAN FARKIMIZ ? Devamını Oku
12.01.2023 FETHİYE TATİLİNDE NELER YAPILABİLİR Devamını Oku
12.01.2023 Neden Yazlık Kiralık? Devamını Oku
12.01.2023 Kiralık Villa Tatili Devamını Oku
12.01.2023 Tatilin Faydaları Devamını Oku
12.01.2023 BALAYI TATİLİ Devamını Oku
12.01.2023 Kiralık Villa Seçimi Devamını Oku
12.01.2023 Uygun fiyatlı ve konforlu kiralık villa Devamını Oku
Son Yazılanlar
11.05.2023 Ekonomik Tatil Yapmanın İpuçları Devamını Oku
12.01.2023 Selçuk Kiralık Villa Devamını Oku
12.01.2023 Özel Villalar Devamını Oku
12.01.2023 Muhafazakâr Villalar Devamını Oku
12.01.2023 Marmaris Kiralık Villa Devamını Oku
12.01.2023 Kuşadası Kiralık Villa Devamını Oku
12.01.2023 köyceğiz kiralık villa Devamını Oku
12.01.2023 Konyaaltı Kiralık Villa Devamını Oku
12.01.2023 Rahat Tatillerin Başrolü Devamını Oku
12.01.2023 Kiralık Apartlar Devamını Oku
X REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati : Çıkış Tarihi:
Ön Ödeme ₺0,00
Kapıda Ödenecek ₺0,00
Extra temizlik ₺0,00
İndirim ₺0,00
₺ 0,00 x 0 gece ₺0,00