• Beğendiklerim
  • Henüz Hiç Favori Eklemediniz.
Müşteri Hizmetleri +90 (252) 611 11 19
WhatsApp Destek
× Müşteri Temsilcileri

Havuzu Isıtmalı Villalar

Havuzu Isıtmalı Villalar
12.01.2023 17:04:32
Havuzu Isıtmalı Villalar

Havuzu Isıtmalı Villalar

Herkes için tatil, günlük rutininden uzaklaşacağı alternatif bir kaçamaktır. Günümüzde çok sayıda farklı yaşam biçimine paralel olarak bir o kadar farklı, ideal tatil fikri vardır. Şehirleşmenin etkisiyle yaşantıyıza dahil olan kalabalık ortamlardan uzaklaşmak da birçok kişinin hayalidir. Bu durum beraberinde sessiz, sakin ve kalabalıktan uzak bir tatil ihtiyacını getirir. Bu aşamada aile ve dostlarla birlikte güzel vakit geçirilecek villalar devreye girmektedir. Villa tatili seçiminde çok sayıda kritere dikkat edilir. Fakat konfor ve rahatlama isteyen herkesin göz önünde bulundurduğu ortak payda havuzu ısıtmalı villalar olabilir. Seçiminiz esnasında kafanızda bunlarla ilgili soru işaretleri oluşabilir. Bu yazının bir amacı soru işaretlerini gidermektir; bir diğer amacı ise havuzu ısıtmalı olan bir villada tatil yapmanın avantajlı bir tercih olduğunu sizlere sunmaktır. Çünkü aylarca iple çekilen ve belki yüzlerce kilometre gidilerek varılan tatilinizin tatmin edici bir sonuç oluşturması istenir. Aksi takdirde yaşanan gerçek bir hayal kırıklığı duygusudur. İstenen tatmin duygusu için en başta konfor şarttır. Konforu en iyi biçimde verecek unsurlardan bir tanesi kesinlikle ısıtmalı havuzlardır. Bu sisteme sahip havuzların özellikle seçeceğiniz müstakil tatil villasında olması hijyen açısından önemlidir. Bunun yanında gündelik yaşantınıza vereceğiniz arayı yıl içinde daha farklı aralıklara taşımanız mümkündür. Mevsim konusunda esneklik hissetmek hem maddi hem manevi daha avantajlı bir süreç geçirmenize olanak tanır. 

 

Isıtmalı Havuzun Konforu

Tatil denince ilk düşünülen mevsim yazdır. Yazın güneş ve yüzmek hemen herkes için cezbedicidir. Bu bakımdan havuz ve deniz direkt yaz ile bağdaştırılır. Burada eksik kalan bir faktör vardır. Geliştirilen teknolojiler sayesinde artık pek çok alanda mevsim gibi kısıtlayıcı kriterlerin önemi azalmıştır. Özellikle söz konusu sıcaklık ile ilgili konular olduğunda bu daha net anlaşılır. Mevcut duruma en iyi örnek ısıtmalı havuzlardır. Suyu ısıtma teknolojisi öyle geniş boyuta yayılmıştır ki bir havuzu dahi kısa sürede arzu edilen sıcaklığa getirebilir haldedir. İşte tam bu noktada karşınıza bir ısıtmalı havuzun sunduğu en büyük konfor çıkmaktadır: Her mevsim kullanılabilir olması. Serin havalarda dahi kısa bir dinlenme için seçilen villalarda bu sistemlerin bulunması sizlere sıcak suda rahatlama olanağı sunar. Yaz gecelerinin serinliği de tatil keyfinize ara vermenizi zorunlu kılmaz. Açık havada üşümenin muhtemel olduğu bir hava olsa bile ısıtmalı havuzun içinde ferah gecenin keyfini sürebilirsiniz. Isıtmalı havuzlu villalar özellikle çocuklu aileler tarafından sıkça tercih edilmektedir. Çocuklarının soğuk suda bulunmasından çekinen ebeveynleri bu hizmet oldukça cezbeder. Yalnızca sağlık açısından değil, miniklerin kesintisiz bir tatil ve yüzme konforu deneyim etmeleri için harika ve eşsiz bir seçenektir. Isıtmalı havuzlar sakinlik arayanlara hitap ettiği kadar eğlence ortamı isteyenler için de ön plandadır. Yine eğlence sırasında soğuk havanın bir dezavantaj oluşturmaması açısından nu tip havuza sahip villalar özellikle tercih edilirler. 

    

Kişi Sayısına Göre Isıtmalı Havuzlu Villalar

Size en uygun olan villayı seçerken her faktör çok önemlidir. Bu faktörlerden biri de kişi sayısıdır. Genel bir algıya göre kişi sayısının yalnızca oda sayısını belirlemede öne çıkacağı düşünülür. Bu tam olarak doğru bir yaklaşım değildir. Doğru olan, oda sayısı yanında başka elemanların da olduğudur. Bunlara mutfak büyüklüğünden mobilyaya kadar her şey örnek verilebilir. Göze fazla çarpmayan başka bir madde ise havuz büyüklüğüdür. Tatil yapmaya karar verdiğiniz ve bu tatil için ısıtmalı havuzlu villa seçtiğiniz takdirde, havuzun boyutuna daha çok dikkat edilmeli. Aktif yüzmek için de olsa, sadece suda vakit geçirmek için de olsa suda belli bir kişisel alana ihtiyaç vardır. Isıtmalı havuzlu villalar mevsimsel olarak daha geniş bir süreçte tercih edildiği için bu faktör özelinde de daha fazla ilgi görürler. Genel olarak ısıtmalı havuzlu villalar 5 kişilik, 7 kişilik ve 8 kişilik olarak tercih edilir. Burada profil çoğunlukla arkadaş grubu ve aile dostlarıdır. 20 kişi dolaylarında daha büyük gruplar için de makul seçenekler mevcuttur. Daha çok event toplanmaları sayılabilecek bu gruplar için havuz boyutları kritik önem taşıyabilir. İlk bakışta çok net görünmese de kalabalık ortam için kişisel alanı yakalayabilecek boyutlar seçilmesi memnuniyetin artmasını sağlar. Elbette diğer açılardan da kişi sayısının önemine değinmek gerekir. Yatak sayısı, oturma alanı genişliği, buzdolabının yeterliliği, banyo ve tuvalet sayıları, güneşlenme alanları oldukça önemlidir. 

 

Lokasyonlara Göre Isıtmalı Havuzlu Villalar

Müstakil kiralık villaların popülerleşmesi ile birlikte pek çok yerde bu tip hizmet veren yerlerin var olması kaçınılmazdır. Ancak elbette bazı bölgeler öne çıkar. Bunlar genellikle sıcak iklimin hakim olduğu Akdeniz ve Ege kıyılarındadır. Antalya Akdeniz için öne çıkan şehirdir. Antalya’da özellikle Kalkan ve Kaş havuzu ısıtmalı villa çeşitleri için hizmet merkezi gibi görünse de Kemer veya Belek gibi diğer yerleşim alanlarında da doğal güzelliklerle iç içe olan seçeneklerle karşılaşmak mümkündür. Muğla’nın güzel koylarıyla tanışmak ve oraları keşfetmek için de güzel seçenekler vardır. Burada Ölüdeniz ve civarı yerler suyun doğal güzelliğiyle büyülediği için öncelikli tercihler içindedir. Fethiye, Datça gibi diğer tatil kesimlerinde de aradığınızı bulmanız hiç zor olmayacaktır. Bu bölgelerden biraz daha kuzeye çıkıldığında aslında ısıtmalı havuzun önemi ve sağladığı avantaj artacaktır. Serinliği de sıcağı da bir ayrı baş döndürücü olan İzmir için olan seçenekler hiç de sınırlı sayılmaz. İzmir için özellikle Selçuk öne çıkmaktadır. Aydın’da Didim ve Kuşadası da tercih edilebilecek nezih ortamlar sunmaktadır. Ilık suyun verdiği rahatlamayı en çok hissettireceği alanlar ise daha da kuzey olacaktır. Sapanca’da sizlere sunulan fırsatlar eşliğinde şahane bir tatil süreci geçirmek oldukça olasıdır. Her nerede olursa olsun kendi mahremiyetinizle baş başa bir devre arası sizi beklemektedir. Her bölgede bulunan havuzun ısıtma özellikleri ve ısıtma derecesi bulunulan yere ve mevsime uygun olacaktır. Bu sebeple en iyi hizmeti alacağınızdan emin olarak tekrarının olmasını isteyeceğiniz bir tatil geçirirsiniz.

Havuzu Isıtmalı Balayı Villaları

Balayı her çiftin hayalidir. Balayı için planlar kişiye göre çok değişiklik gösterse de romantizm ve mahremiyet çok ön olandadır. Hayatını birleştirmiş iki insanın birlikte unutmak istemeyecekleri güzellikle zaman geçirmek istemeleri son derece anlaşılırdır. Bu zamanın nasıl kullanılacağı tamamen çifte kalmıştır. Civarı gezmek ve farklı yerler keşfetmek beraberinde yeni maceralar getirir. Odada dinlenmek de yorgunluğu atmak uzunca sohbetler etmek için idealdir. Her iki durumda da kesin olan bir şey vardır ki: Konaklama… Balayı boyunca ya da bir bölümünde müstakil villa kiralamak oldukça yaygın bir hale geldi. Hatta yeni trendin bu olduğunu söylemek hiç de yanlış olmaz. Bu adımda kiralanacak villanın elbette ki iyi seçilmesi gerekir. Balayı için özel olarak süsleme gibi hizmetler veren yerlerin yoğunlukta olduğu bilinir. Zaten iki kişi yapılacak bu tatil için kriterler daha dar bir yelpazede incelenebilir. Buna karşın balayı için seçilecek yerin havuzu ısıtmalı villa olması tecrübe edenlere vurgulanır. Ilık bir havuz öncelikle romantik bir ambiyansın yaratılmasında etkili olur. Tek faydası romantik ortam yaratması değildir. Bilindiği gibi balayı düşünülerek düğünler belli bir tarih aralığına sıkıştırılmak istenir. Ancak akıllıca bakılacak olursa ısıtmalı bir havuzun merkezde olabileceği balayı planının serin havalar için de yapılması son derece makuldür. Bu sayede sıcakta koşturma ve telaşe ile uğraşmadan daha az yorucu bir evlilik süreci geçer. Sonucunda da gayet olumlu anılar bırakacak balayı ile süreç tamamlanır. Çiftlerin balayı villalarında önemsemesi önerilen bir başka konu ek özelliklerdir. Bunlar jakuzi ya da şömine olabilir. Her ikisi de yine romantik ortam oluşturma konusunda başarılı etmenlerdir.

 

Havuzu Isıtmalı Muhafazakar Villa

Temel olarak mahremiyet herkesin hakkıdır. Dünya görüşü fark etmeksizin herkes mahremiyetine hassasiyet duyar ve karşı taraftan hassasiyet bekler. Kimileri bu konuda daha özenli olmak ister. Bu sebep göz önünde bulundurularak havuzu ısıtmalı muhafazakar villa kategorisi çok rağbet görmektedir. Muhafazakar villalarda mahremiyet çeşitli yollarla sağlanabilir. Bunlardan biri konut çevresine çeşitli malzemeler ile çit benzeri yapılar yerleştirmektir. Bir başka yöntem ise konutun zaten yerleşimden uzakta, doğanın içinde olmasıdır. Bu durum doğaya yakın olmayla pek çok avantajı beraberinde getirir. Merkeze uzak ormanlık alanda hayal edilebilecek olan villa için havuzunun ısıtmalı olması, orada hava bir nebze daha serin olacağından ekstra olarak avantaj sağlar. Havuzu ısıtmalı muhafazakar villaların seçilmesinde tek neden mahremiyet değildir. Genellikle bu tarz yerler mesafe ya da materyal olarak çevreden yalıtılmış olduğu için daha sessiz ve sakin bir ortam barındırırlar. Şehrin karmaşasından yorulmuş kişiler için o sessizlik hali beraberinde sonsuz huzur getirir. Bu bakımdan da yalıtılmış tatil alanlarının tercih edilmesi sıklıkla görülür.

Havuzlu Isıtmaya Sahip Olan Villalarda Dikkat Edilmesi Gerekenler

Villada olacağı konusunda kesinlik kazanan tatil planınız için ısıtma konforundan yararlanmanız oldukça kolay olur. Konaklayacağınız yeri seçerken birkaç şeyin üzerinden geçmek gerekir. İlki kişi sayısıdır. Kişi sayısının ne kadar incelikle düşünülmesi gerektiği zaten açıktır. Plandaki tatilci sayısı pek çok sayıda yeri elemenize veya sepete atmanıza yardımcı olacaktır. Bir başka faktör seçeceğiniz konutun bulunduğu bölgedir. Arzu edilen bölgeyi aslında yalnızca mevsimsel sıcaklık ya da uzaklık olarak değerlendirmek eksik olacaktır. O bölgeye ulaşımda ne tür araçlara ihtiyaç duyulduğu kesinlikle belirleyici etmenlerdendir. Örnek vermek gerekirse dağlık bir alandaki ısıtmalı havuzlu villaya altı alçak bir araç veya toplu taşıma ile gitmeniz pek olası olmayacaktır. Başka bir faktöre bakacak olunursa tatil amacı büyük önem taşır ki bu zaten kişi sayısını etkileyecek temel prensiptir: Balayı için bir gezide 2 kişi, bekarlığa veda toplanmasında ise neredeyse 20 kişi olmak kaçınılmazdır. Havuzu ısıtmalı villa seçiminde diğer ek özelliklere bakıldığında birinci olarak çocuklara uygunluğa bakılabilir. Çocuk havuzu, oyun alanı veya koşturabilecek açıklık içeren tercihler yapmak sizleri ve evlatlarınızı rahat ettirecek ana kriterdir. İkinci olarak villa çevresi ve manzara özellikle şehir insanı için büyük önem taşır. Deniz ya da dağ manzaralı bir yer seçmeniz doğanın sonsuz estetikliğiyle kafanızın boşalmasına böylece daha fazla keyif almanıza zemin hazırlayacaktır. Şömine, jakuzi ya da sauna severler için bu ek özellikler de dikkate alınmaya değerdir. Villa tatilcilerinin pek çoğu için vurgulanması gereken bir başka konu mahremiyettir. Bu konaklama konseptinde çoğu zaman gözlerden uzak tatil yapmanız mümkün olur.

 

En Uygun Havuzu Isıtmalı Villa Seçimi

Her şeyi en baştan gözden geçirecek olursak adım adım gitmek gerekir. İlk kriterin havuzu ısıtmalı villalar olduğu varsayılabilir. Sonraki araştırmalar ise önceliğinize göre yapılmalıdır. Kişi sayısının kesin olduğu varsayılacak olunursa öncelikli filtrelemeniz bu yönde olmalıdır. Sonraki adım olarak giriş ve çıkış tarihleri kesinlikle belirleyici olacaktır. Müstakilvillam bu aşamada siz değerli konuklarına ‘3 gün önce ve 3 gün sonra uygun olan villaları da göster’ seçeneği sunmakta. Bu buton ile tarih konusunda yine kesinliği olan ancak esneklik sunan bir arama yapmış olursunuz. Tarih konusu hallolduktan sonraki adım bütçe olabilir. Bakıldığında havuzu ısıtmalı kiralık villalar içinde hemen her bütçeye uyum sağlayacak seçenekler söz konudur. Detaylara bakıldığı takdirde kalınacak süreye göre fiyatların farklılık gösterebileceği görülür. Aynı zamanda kalınacak zamana göre de fiyat farkı ortaya çıkmaktadır. Bu aşamada seçilecek villada havuzun ısıtmalı olması avantajını bir kez daha hatırlamak gerekir. Bu özellik sayesinde biraz daha tenha olan dönemlerde tatil yapılarak hem yine suyun keyfi çıkarılır hem de süreç bütçe dostu bir hale gelir. Müstakilvillam tarih konusunda olduğu gibi fiyat konusunda da alternatif yaratmaktadır. ‘Sadece indirimli villaları göster’ butonu ile en uygun fiyatlı, size en cazip gelen opsiyon ile buluşmanızı sağlar. Bir diğer adım olarak bölgeler söylenebilir. Fiyatlar bölgelere göre oldukça değişiklik göstermektedir. Bu açıdan ve yolculuk açısından hangi şehri seçeceğiniz önem arz eder. En uygun havuzu ısıtmalı villa seçimi için var olan başka bir eleme yöntemi tiplere bakmaktır. Tiplerden bazıları şöyle sıralanır: Çocuk havuzlu, deniz manzaralı, lüks villalar, muhafazakar villa, denize yakın villa, geniş aile villaları… Son olarak, başka özelliklere bakılarak da havuzu ısıtmalı kiralık villa seçimi yapılır. Bu özellikler arasında havuzun kapalı olup olmaması yer alır. Bu yine mevsim ve mahremiyet açısından belirleyici bir özelliktir. Ek bir öneri olarak çocuklu ailelerin çocuk dostu alanlar seçmeye özen göstermeleri kendi konforları açısından önemle vurgulanır.

 

Isıtmalı Havuzun Avantaj ve Özellikleri

Havuzu ısıtmalı bir villanın ve genel olarak ısıtma sistemli bir havuzun genel özelliklerine bakacak olunursa pek çok kriterle karşılaşılır. Şu ana kadar bunlar detaylı şekilde incelendi ve çok sayıda özelliğe değinildi. Bunun sonucunda doğrudan veya dolaylı olarak çok sayıda avantajı görmemek mümkün değildir. Aşağıda sayılan avantajlar sizlerin ısıtmalı havuzlu kiralık villa tercih etmeniz açısından oldukça kritik olanlarıdır. Tatil seçimleriniz ve planlarınız doğrultusunda en uygun yeri tercih etmek artık çok kolay olacaktır.

  • Konforludur.

  • Balayı için istenen ambiyansı sağlayabilir.

  • Romantik çiftlere hitap eder.

  • Pek çok bölgede opsiyonlar bulmak mümkündür.

  • Mevsim kaygısı yaşanmasına mahal bırakmaz.

  • Geniş mevsim yelpazesinde uygun fiyatlar bulunmasını sağlar

  • Çocukların kullanımı için ebeveynler açısından önemlidir.

  • Her daim suya girmeye uygun koşul sağlar.

  • Davet ve parti gibi etkinliklerde ekstra konfor ve avantaj sağlar.

  • Sistem kullanımı kolaydır.

Sizler de bu avantajlardan faydalanarak tatilinizi daha konforlu ve keyifli hale getirebilirsiniz. Hem yakın hem de kışın bu tatilin keyfini yaşayabilirsiniz.

   

 

Arama Yapın
Çok Okunanlar
12.01.2023 Yeni Trend Fethiye Devamını Oku
12.01.2023 Kiralık Balayı Villası Devamını Oku
12.01.2023 DİĞER SAFLARDAN FARKIMIZ ? Devamını Oku
12.01.2023 FETHİYE TATİLİNDE NELER YAPILABİLİR Devamını Oku
12.01.2023 Neden Yazlık Kiralık? Devamını Oku
12.01.2023 Kiralık Villa Tatili Devamını Oku
12.01.2023 Tatilin Faydaları Devamını Oku
12.01.2023 BALAYI TATİLİ Devamını Oku
12.01.2023 Kiralık Villa Seçimi Devamını Oku
12.01.2023 Uygun fiyatlı ve konforlu kiralık villa Devamını Oku
Son Yazılanlar
11.05.2023 Ekonomik Tatil Yapmanın İpuçları Devamını Oku
12.01.2023 Selçuk Kiralık Villa Devamını Oku
12.01.2023 Özel Villalar Devamını Oku
12.01.2023 Muhafazakâr Villalar Devamını Oku
12.01.2023 Marmaris Kiralık Villa Devamını Oku
12.01.2023 Kuşadası Kiralık Villa Devamını Oku
12.01.2023 köyceğiz kiralık villa Devamını Oku
12.01.2023 Konyaaltı Kiralık Villa Devamını Oku
12.01.2023 Rahat Tatillerin Başrolü Devamını Oku
12.01.2023 Kiralık Apartlar Devamını Oku
X REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati : Çıkış Tarihi:
Ön Ödeme ₺0,00
Kapıda Ödenecek ₺0,00
Extra temizlik ₺0,00
İndirim ₺0,00
₺ 0,00 x 0 gece ₺0,00