• Beğendiklerim
  • Henüz Hiç Favori Eklemediniz.
Müşteri Hizmetleri +90 (252) 611 11 19
WhatsApp Destek
× Müşteri Temsilcileri

Gökova Kiralık Villa

Gökova Kiralık Villa
12.01.2023 17:04:32
Gökova Kiralık Villa

Gökova Kiralık Villa

Gökova, Muğla’nın Ula ilçesine bağlı olan bir beldedir. Son zamanlarda oldukça tercih edilmekte olan Gökova, özellikle tatillerini sakin ve sessiz bir yerde geçirmek isteyen kişilerin tercih ettiği bir yerdir. Doğayla iç içe olması sebebiyle oldukça temiz bir havaya ve çok güzel manzaralara ev sahipliği yapar. Çeşitli sebeplerden ötürü günümüzde artık daha farklı bir tatil anlayışı oluşur. Kişiler otel gibi kalabalık ve herkesin kullandığı alanlar barındıran yerler yerine daha kişisel, müstakil yapılar olan villa tipi yapıları tercih etmektedir. Villa tipi yapılar genel olarak tek katlı ya da iki katlı, bahçeli ve havuzu olan yapılardır. Hem bir ev konforuna hem de otel konforuna sahip olmasıyla tatil için oldukça sık tercih edilmektedir. Gökova, bu tatil alternatifini düşünenler için oldukça uygun bir yerdir. Gökova kiralık villa seçenekleriyle belirlediğiniz tarihler arasında yine sizin belirlediğiniz kriterlere göre rahat ve sakin bir tatil keyfi sunmaktadır. Hem kalabalık aileler için hem de çekirdek aileler için villa tipleri mevcuttur. Gökova kiralık yazlık villa yaz sezonunun başlamasıyla tatil severler için en uygun alternatifler arasında yer almaktadır. İçerisinde yatak odası, mutfak, banyo, oturma odası gibi herhangi bir evde mevcut olan tüm ortamları barındırmaktadır. Bunların haricinde yemyeşil bahçesi ve tertemiz havuzuyla size sakin ve kaliteli bir tatil deneyimi sağlamaktadır. Oturup güneşlenebileceğiniz şezlonglar, bahçenizde sıcak havaya maruz kalmadan yemek yiyebileceğiniz ve dinlenebileceğiniz alanlar bulunmaktadır. Ayrıca Gökova kiralık havuzlu villa çeşitli büyüklükte havuz seçeneklerine sahiptir. Havuzlar düzenli olarak temizlenmekte ve ilaçlanmaktadır. Böylelikle müşterilerine hijyenik ve güvenli bir yüzme deneyimi sunar. Genel olarak sessiz, sakin ve doğayla iç içe olan villalar, müşterilerinin güvenli bir şekilde tatillerini sürdürmelerine de imkân sağlamaktadır. Tatilinizi şehrin tüm sesinden ve kalabalığından uzak geçirme imkanına sahip olan Muğla Gökova kiralık havuzlu villa ayrıca tatiliniz boyunca size doğanın sesini dinleme olanağı sağlar. 

Gökova Kiralık Yazlık Villa

Ayrıca Gökova birbirinden güzel koylara ve turistik yerlere sahiptir. Bu yönüyle hem tatil yapıp dinlenmek isteyenler hem de yeni yerler keşfetmek isteyenler için ideal bir konumda bulunmaktadır. Bu yerler şu şekilde sıralanabilir;

Sakartepe: Yüksek bir yerde var olması sebebiyle geniş ve eşsiz manzaralara ev sahipliği yapan Sakartepe, mutlaka görülmesi gerekenler arasında yer almaktadır. Gökova’nın yaklaşık olarak 903 km yukarısında yer almaktadır. Gelenlere unutulmaz manzaralar sergilemektedir.

 

Akyaka Köyü: Çeşitli plajları da bünyesinde barındıran Akyaka köyü, deniz severlerin tercih ettiği noktalardan biridir. Denizinin ve kumsalının güzelliğinden sık olarak bahsettiren Çınar plajı ve köyün adını taşıyan Akyaka plajını bünyesinde barındırmaktadır. Turistik bir bölge olması sebebiyle yıllar içerisinde gelişen Akyaka köyü, çeşitli restoranlara ev sahipliği yapmaktadır.

 

Plaj ve Koylar: Genel olarak Gökova ilçesi, koyları ve plajları ile anılmaktadır. Deniz, tutkunu olanların en sık tercih ettiği koyları ve plajları içermektedir. Doğal yapısının korunması sebebiyle oldukça temiz ve gizli koylar mevcuttur. Kimsenin olmadığı koylarda rahatlıkla yüzebilir ve vakit geçirebilirsiniz. En bilinen koyları ve plajları ise şu şekilde sıralanabilir; Küfre Koyu, İngiliz Koyu, Çınar plajı, Akbük Koyu ve Değirmenbüküdür. Doğa ile iç içe bulunan eşsiz deniz manzaralarıyla gelenler, unutulmaz bir tatil yaşamaktadır. Ayrıca denizlerinin ve plajlarının temizliği ile ön plana çıkmaktadır.

 

Azmak Nehri: Doğanın içerisinde bulunan ve eşsiz bir güzelliğe sahip olan Azmak Nehri kesinlikle tatile gelenlerin ziyaret etmesi gerektiği yerlerden biridir. Nehrin birçok canlıya yaşam alanı sağlamaktadır. Nehrin üzerinde gezinti yapabilmeniz adına çeşitli motor gezintileri yapılabilmektedir. Nehirden tutulan taze levreklerin pişirilip servis edildiği restoranları ziyaret edebilir, bu eşsiz manzara karşısında yemek yiyebilirsiniz.

 

Gökova Kiralık Villa Fiyatları

Gökova eşsiz güzelliklere sahip olan doğasıyla konforu ve sakinliği içerisinde barındıran villaları ile tatil severlerin oldukça sık tercih ettikleri bir konumdur. Ayrıca plajları ve denizleri ile de oldukça dikkat çeker. Villalar çeşitli plaj ve koylara yakın olarak konumlandırılmıştır bu sebeple eşsiz deniz manzarasına sahip olan villalar da mevcuttur. Doğa ile denizin bir araya geldiği bu atmosferde tatil severler unutulmaz manzaralar eşliğinde tatillerine devam etmektedir. Genel olarak villalar kablosuz internet hizmeti, park yeri, klima gibi çeşitli özellikleri içerisinde bulundurmaktadır. Kişilerin kişi sayısına ve tercihlerine göre Muğla Gökova kiralık yazlık fiyatları değişkenlik gösterebilmektedir. Ayrıca villanın sahip olduğu banyo sayısı, odalarda jakuzi seçeneği, oda sayısı gibi alternatifler fiyatı etkileyen seçenekler arasındadır. Ayrıca konaklayacağınız Gökova kiralık müstakil ev seçeneğinde tatiliniz boyunca ihtiyacınız olan çeşitli teknolojik aletler (bulaşık makinası, çamaşır makinası, buzdolabı, saç kurutma makinesi, ütü, TV) genel olarak içerisinde mevcuttur. Odaların içerisinde kıyafet dolapları, komodin, yatak, nevresim gibi eşyalarınızı koyabileceğiniz ve uyumanız için gerekli olan eşyalar bulunmaktadır. Otel ve ev yapısının birleştiği villalar, konaklayanlar için özenle tasarlanmıştır. Bu gibi detayları siteden öğrenebilirsiniz. Yanınızda getirmeniz ve tatil boyunca ihtiyacınız olacak ürünler, şu şekilde sıralanabilir; kişisel eşyalar, hijyen ürünleri, gıda malzemeleri. Güvenlik koşullarının sağlanması sebebiyle oldukça korunaklı olan villalar, kişisel güvenliğinizi koruma altına alır. Arabanızı güvenle park edebileceğiniz kendi otoparkını bulunduran villalar da ayrıca kaliteli ve korunaklı olması sebebiyle çelik kapı sistemi kullanır. Gökova kiralık villa fiyatları kalacağınız güne göre de değişiklik gösterebilmektedir. Yaz aylarında şehrin bunaltıcı sıcağından kaçınmak ve iş hayatının yoğun temposuna ara vermek isteyenler için istenilen gün ve tarihler arasında villa seçenekleri mevcuttur. Çeşitli etkenlere göre değişen fiyat aralığı, rezervasyon edilen tarihe göre de değişiklik gösterebilir. Sizde hemen şimdi erken rezervasyon fırsatlarından yararlanıp konforlu ve doğanın içerisinde yer alan bu villalarda konaklama imkânı elde edebilirsiniz. 

Gökova Villa Kiralama

Gökova villa kiralama hem uzun süreli hem de kısa süreli tatil yapmayı düşünenler için çok iyi bir alternatiftir. Hem yerli hem de yabancı turistlerin sık olarak tercih ettiği bir tatil yöntemidir. Tatil severler kendilerini bu gibi villa tipi yerlerde konaklarken genel olarak uzun sürelerde kalmaktadır ve yazlık gibi kullanmaktadır. Yaz aylarında serin, ferah bir tatil deneyimi elde etmelerinin haricinde doğa ve denizi bünyesinde barındırması sebebiyle tekrar tekrar tercih edilmektedir. Gelen kişiler merkezden gıda alışverişlerini yapmakta ve evlerindeymiş gibi bir rahatlığa ve konfora sahip olan bu villalarda tüm tatillerini geçirmektedir. Tatil, genel olarak kişilerin kendi düzenini kuramadığı ve dış etkenlere bağlı olarak gelişen bir durumdur.  Tercih edilen otellerde her şey belli bir saate göre ilerlemektedir bu sebeple tatile giden kişiler bu saatlere göre hareket etmek zorunda kalmaktadır. Buna göre şekillenen tatil programına ancak belli bir süre uyum sağlanabilmektedir ve kişiler kendi düzenlerine göre dönmek istemektedir. Ancak tatillerini villa kiralayarak geçirenler için böyle bir durum söz konusu değildir. Kişiler doğanın içerisinde yer alan bu evleri kiralayarak kendi düzenlerini kurarlar. İstedikleri saatte uyuyabilir, uyanabilir ve yemek saatlerini kendileri belirlerler. Ayrıca çeşitli gıda hassasiyetlerine sahip olan kişiler için istedikleri beslenme düzenini oluşturma imkânı bulabildikleri için tatillerini çok daha rahat bir şekilde geçirebilmektedir. Uzun bir tatil yapmak isteyenler Gökova kiralık villa 60 günlük seçeneğini tercih etmektedir. Neredeyse tüm yazı burada geçirenler, tatil severler bahçesinde güneşlenme, havuzunda serinleme avantajlarından bol bol yararlanmaktadır. Kalınan süre boyunca bahçe ve havuz işlemleri çeşitli görevliler tarafından veya isteğe bağlı olarak kalan kişilerce yapılabilmektedir. Elektrik, su, doğalgaz gibi sistemleri tam ve sorunsuz bir şekilde hizmet vermektedir. Özellikle çocuklu aileler çocuklarının yaz boyunca evde vakit geçirmesini ve şehirde mümkün olan güvenli alanı bulamamaları sebebiyle oldukça sık olarak tercih etmektedir. Denize gidip alanda var olan diğer villalarda tatil yapanlarla beraber karşılaşıp arkadaş imkânı bulan çocukların güvenli ve korunaklı alanları mevcuttur. Bu sebeple aileler çocuklarının güvende olması sebebiyle çok daha rahat bir şekilde tatil yapabilmektedir. Yaklaşık iki ay süren bu tatil seçeneğinin daha kısa süreli olan Gökova kiralık villa 30 günlük en çok tercih edilenlerden biridir. Konaklayan aileler kendi düzenlerini kurdukları ve Gökova’nın sahip olduğu doğal ve turistik güzelliklerin keyfini biraz daha fazla çıkarabilmek adına uzun süreli tatil seçeneklerinde bulunmaktadırlar. Sizde hemen size en uygun tatil süresini içeren seçeneği değerlendirerek farklı konum ve özellikte olan villalara göz atabilirsiniz.

Muğla Gökova Kiralık Villa

Muğla, Türkiye’nin Ege bölgesinde yer alan bir ildir. Topraklarının küçük bir kısmı Akdeniz bölgesinde yer almaktadır ve bu sebeple iki bölgenin arasında kalmıştır. Muğla tatil denilince ilk akıllara gelen Marmaris, Datça, Bodrum gibi bölgeleri içerisinde bulunmaktadır. Son zamanlarda popülerleşen ve sakinliğiyle gelenleri büyüleyen Gökova, Muğla merkeze yaklaşık olarak 28 km kadardır ve yarım saatlik bir yolculuğu içermektedir. Genel olarak sakinliği sebebiyle tercih edilen Gökova, konumu itibariyle oldukça avantajlıdır. Tatillerini çeşitli gezilerle renklendirmek ve yeni yerler, mekanlar keşfetmek isteyenler için oldukça uygun koşullar bulundurur. Gelen ve villalarda konaklayanlar günlerini çeşitli yer ve mekanlarda geçirip akşamları kaldıkları eve gelerek sessizliğin keyfini çıkarıp, doğanın ve dalgaların sesiyle dinlenebilmektedir. Ülkemizde hem yerli hem yabancı turistler tarafından oldukça rağbet gören Muğla, oldukça fazla doğal ve tarihi güzelliğe ev sahipliği yapmaktadır. Muğla Gökova kiralık villa seçeneğiyle kaliteli ve konforlu bir tatil seçeneğinde bulunan tatil severler, merkeze yakın olması sebebiyle çeşitli ihtiyaçlarını direkt olarak giderebilecek mağaza ve marketlere ulaşabilme imkanına da sahiptirler. Tatil için Muğla ilini seçenler tatilleri boyunca rahatlıkla seyahat etme fırsatına sahiptirler. Müstakil evlerinde tatil keyfini çıkaran tatil severler, evlerinden ayrılıp çeşitli yerleri gezip görüp evlerine geri dönebilmektedirler. Rahatlıkla gezmek isteyenler bu sebeple de bu tatil alternatifine yönelmektedirler.

Muğla’da gezip görebileceğiniz tarihi yerler şu şekildedir; 

  • Bodrum Kalesi

  • Sualtı Arkeoloji Müzesi

  • Zeki Müren Sanat Galerisi

  • Pedasa Antik Kenti

  • Milas Müzesi

Muğla’da gezip görebileceğiniz doğal güzellikler ise şu şekildedir;

  • Kükürt Havuzları

  • Uyku Vadisi

  • Yerküpe Mağarası

  • Köyceğiz Gölü

  • Saklıkent Kanyonu

  • İçmeler

  • Turgut Şelalesi

Gökova Kiralık Villa 7 Günlük

Gökova manzarası ve deniziyle ön plana çıkmaktadır. Tatil severleri en çok dikkatini çeken doğa ve deniz, sessizliği ve huzuru bünyelerinde barındırmaktadır. Bu birleşime konumlandırılan Gökova yazlık kiralık villalar, oldukça lüks yapılardır. Kişilerin isteklerine göre çeşitli hizmetler ve özellikler sunan villalar konaklayanları memnun etmektedir. Ev ve otel konseptinin birleşimi olan villalar, sauna, hamam, jakuzi ve özel havuz gibi seçenekler sunan villalar bu yönleriyle otel konforuna sahip olması ile öne çıkmaktadır. İçerisinde yemeklerinizi pişirebileceğiniz ve saklayabileceğiniz ocak, fırın ve buzdolabı gibi teknolojik aletlere sahiptir. Bunların dışında konaklarken kullanabileceğiniz çeşitli tabak, çatal, bardak, nevresim takımı, yastık gibi malzemeleri de içerisinde bulundurmaktadır. Bu yönleriyle villalar, konaklayanlara evlerinde gibi hissettirmektedir. Gökova kiralık villa 7 günlük olarak da hizmet vermektedir. Kısa süreli olarak çeşitli yerlerde kala kala tatil yapanlar, genelde bir haftalık olarak villaları kiralamaktadır. Ya da kısıtlı bütçesi olanlar uzun bir tatil deneyimi elde etmek istiyorsa geceli gündüzlü tatilin verdiği keyfi yaşamakta ve kısa sürelerde dinlenme imkânı bulabilmektedir. Konaklayanların belirlediği sürelere göre veya paket olarak satılan tatil paketleri bulunmaktadır. Genelde günlük olarak fiyat verilmektedir. Kısa süreli tatile çıkanlar Gökova kiralık villa 6 günlük seçeneğini de oldukça sık olarak tercih etmektedir. Genel olarak yazın tercih edilen villalar, kışın da tercih edilebilecek tatil alternatifleri içerisinde yer alır. Isıtma sistemi ve şömine sistemi bulunan evler, konaklayanlara hem sıcak hem de unutulmaz anlar yaşatır. Kış tatiline uygun, tatil koşullarına elverişli olması sebebiyle rahat bir tatil deneyimi yaşatmaktadır. Kışın evlenenler ya da iş hayatının ve günlük hayatın streslerinden, şehrin kalabalığından bir nebze uzaklaşmak isteyenler, bu alternatifi değerlendirebilmektedir. Çeşitli konseptlerde hizmet veren villalar, balayı konsepti, denize sıfır konsepti, muhafazakâr villa konsepti vs. gibi belli özelliklere sahip olan villalarla hizmet vermekte ve müşterilerini memnun etmektedir. Sizde hemen size en uygun konsepte ve özellikteki villayı belirleyip, tatil rezervasyonunuzu oluşturabilirsiniz.

Gökova Kiralık Villa 3+1

Her ihtiyaca ve kişi sayısına göre villa seçeneği bulunmaktadır. Geniş aileler için tatile çıkmak biraz sıkıntılı ve yorucu olabilmektedir. Özellikle çocuklu aileler için bu durum çok daha zorlaşmaktadır. Küçük çocuk sahibi olan aileler genel olarak tatile çıkmayı göze alamazlar ya da çıktıkları tatilden keyif almadan dönmek zorunda kalırlar. Anneler kendi düzenlerini otel gibi seçeneklerde kuramamaktadır. Belli bir zamanlamaya göre hareket edilen otel sistemlerinde var olan düzene uymak zorunda kalan tatil severler, kendi düzenlerini kurabildikleri villa kiralama seçeneğine bu sebepten ötürü de yönlenmektedir. Çocuklu aileler bu sayede çok daha rahat bir tatil deneyimi elde etmektedir. Çocuklu kalabalık ailelerin kalabilmesi için uygun Gökova kiralık villa 3+1 seçeneğiyle hizmet vermektedir. Ayrıca bebekli ve çocuklu aileler için beşik ve yemek sandalyesi içeren birçok villa bulunmaktadır. Hem sizin hem de sevdiklerinizin rahat ve konforlu bir tatil deneyimi elde etmesi için odalar her türlü ihtiyaca uygun olarak dizayn edilmiştir. Bu sebeple tatile gelirken yanınızda çeşitli yastık, nevresim gibi şeyler getirmenize gerek yoktur. Her ihtiyaca cevap verebilecek koşulda dizayn edilen villalar hem iç dekorasyonu hem de dış dekorasyon ile görenleri büyülemektedir. Lüks villalar, konaklayanlara göz doygunluğu sağlamaktadır. Tüm bu maddi avantajlarının yanında ruhunuzu dinlendirme imkânı da elde etmenizi sağlar. Tatiliniz boyunca size eşlik eden kuş cıvıltıları ve dalga sesleri, yılın tüm yorgunluğunu üstünüzden atmanızı sağlar. Sabah uyandığınızda kaldığınız odanın balkonundan baktığınızda deniz manzarasının ayaklarınızın altına serilmiş olduğunu göreceksiniz. Şehrin gürültüsünden, trafiğinden tamamen arınmış olan Gökova, bu tatil deneyimini yaşayanların tekrar tekrar tercih ettiği bir konum olma özelliğini taşımaktadır. Bu güzel ve unutulmaz tatili yaşayanlar sevdikleri insanlara sık olarak bu deneyimlerinden bahsederek onların da bu inanılmaz tatil keyfini deneyimlemesi önermektedir. Sizde hemen rezervasyon yaptırarak doğa ve denizin içerisinde var olan lüks villalarda konaklama imkânı yakalayabilirsiniz. 

 
Arama Yapın
Çok Okunanlar
12.01.2023 Yeni Trend Fethiye Devamını Oku
12.01.2023 Kiralık Balayı Villası Devamını Oku
12.01.2023 DİĞER SAFLARDAN FARKIMIZ ? Devamını Oku
12.01.2023 FETHİYE TATİLİNDE NELER YAPILABİLİR Devamını Oku
12.01.2023 Neden Yazlık Kiralık? Devamını Oku
12.01.2023 Kiralık Villa Tatili Devamını Oku
12.01.2023 Tatilin Faydaları Devamını Oku
12.01.2023 BALAYI TATİLİ Devamını Oku
12.01.2023 Kiralık Villa Seçimi Devamını Oku
12.01.2023 Uygun fiyatlı ve konforlu kiralık villa Devamını Oku
Son Yazılanlar
11.05.2023 Ekonomik Tatil Yapmanın İpuçları Devamını Oku
12.01.2023 Selçuk Kiralık Villa Devamını Oku
12.01.2023 Özel Villalar Devamını Oku
12.01.2023 Muhafazakâr Villalar Devamını Oku
12.01.2023 Marmaris Kiralık Villa Devamını Oku
12.01.2023 Kuşadası Kiralık Villa Devamını Oku
12.01.2023 köyceğiz kiralık villa Devamını Oku
12.01.2023 Konyaaltı Kiralık Villa Devamını Oku
12.01.2023 Rahat Tatillerin Başrolü Devamını Oku
12.01.2023 Kiralık Apartlar Devamını Oku
X REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati : Çıkış Tarihi:
Ön Ödeme ₺0,00
Kapıda Ödenecek ₺0,00
Extra temizlik ₺0,00
İndirim ₺0,00
₺ 0,00 x 0 gece ₺0,00