• Beğendiklerim
  • Henüz Hiç Favori Eklemediniz.
Müşteri Hizmetleri +90 (252) 611 11 19
WhatsApp Destek
× Müşteri Temsilcileri

Ekonomik Tatil Yapmanın İpuçları

Ekonomik Tatil Yapmanın İpuçları
11.05.2023 09:45:00
Ekonomik Tatil Yapmanın İpuçları

 

Tatil yapmayı herkes ister. Ekonmik anlamda zorlan2sakda tatil yapmaktan vazgeçmiyoruz çünkü tatilin bir lüks değil bir ihtiyaç olduğu kousunda aynı fikirdeyiz. Bu yüzden olabildiğince, yaşayacağımız bir tatili en ekonomik şekilde yaşamak için gerekli araştırmaları yapıp ona göre planlama yapıyoruz. Örneğin ayarlayacağımız otel yada villa ise önceden harekete geçip erken rezervasyon fırsatlarından faydalanmak yapılacak en akıllıca hareket olacaktır. Ekonomik tatilin başında, önemli olan programlama zamanı yaratmaktır. Bunu asla unutmalayım. Ayrıca, şimdi gelin beraberce ekonomik tatil yapmanın özelliklerine bir bakalım.

 

Ne Kadar Erken O Kadar İyi: Erken Rezervasyonun Önemi 

Reklamlarda sıkça erken rezervasyonlar, ekonomik tatiller ve turlar gösterilip duruluyor. Oldukça yararlı bir reklam durumudur bu aslında çünkü son anda yapılan rezervasyonlar uygun bütçeli ve taksitli olarak misafirleri mutlu etmektedir. Son dakika rezervasyonlarında nadirde olsa yakalanan fırsatlar, ne yazık ki her zaman denk gelmiyor. O yüzden iş hayatınızın tatil zamanlarını, ailecek organize edip en uygun bütçeyle ayarlamanız mümkün. Sadece gidilecek zamanı belirleyin ve tur şirketlerinin sunmuş olduğu erken rezervasyon alternatiflerini kaçırmayın değerlendirin. 

 

Sezon Dışında Tercih Edilen Seçenekler

Yaz mevsiminde bir yaz oteline yada villaya gitmek, çok güzel bir alternatif olsa da tam sezon zamanlarında, bütçe anlamında pahalıya gelebilir. Fakat çok güzel bir kış,ilkbahar yada sonbahar hafta sonunda, güneş gökyüzünde ışıl ışıl ışıldarken, bir yaz oteline veya villaya gitmekte hiçte kötü bir seçenek değildir. Yazın olduğu gibi deniz yada havuz sefası yapamasanızda gönlünüzce yürüyüşler yapabilir ve güzel havanın tadını, sevdiklerinizle çıkarabilirsiniz. Denemekte fayda var. 

 

Ekonamik Tatil İçin Ulaşım Yöntemleri: Uçak,Otobüs,Tren,Araç 

Özellikle uçak seyahatlerinizi hafta içi dönemlere denk getirip gideceğiniz lokasyona tarihlere en uygun zamanlara rezervasyon yaptırmanız mantıklı olabilir. Zamanlama kısa bile olsa, genellikle çoğu kişi fiyat olarak bütçeye yakın olan otobüs ve tren biletlerini düşünebiliyor. Günümüzde araç ile ulaşımda en çok tercih edilen ekonomik seçenekler arasında yer almaktadır. Çünkü çoğu kişi tatilde harcayacağı parayı daha fazla tutmak üzere ulaşım giderlerinden sağlayabilir aslında. Uygun ulaşım seçimini ayarlayarak, tatilinize daha fazla bütçe ayırabilirsiniz. Hatta bazen direk gideceğiniz noktalara biletler yerine daha yakın noktalara ulaşım sağlayarak bütçenizi genişletme imkanınız olabilir.

 

Ekonomik Tatil Eşittir Uygun Fiyatlı Villalar ve Oteller

Ultra her şey dahil otellerde kalmanız şart mı? Tabiki değil, bazen villalarda konaklamak, tam teşekküllü otellerden çok daha fazla avantajlı hale gelebilir. Burada önemli olan, gerekli araştırmayı zamanında yapabilmek, gideceğiniz tarihlere özenle dikkat ederek, en uyguna gelebilecek villa yada otel organize edebilmek. Acentelerden yada direk otellerden alacağınız fiyatları, mutlaka kıyaslayın, araştırmayı ve gerekli alternatifleri mutlaka deneyin. Unutmayın gerekli araştırmayı yaptıktan sonra kesinlikle bütçe dostu villaları bulmanız mümkün.

Neden Olmasın: Villalar ya da Bungalov Evler

En ekonomik alternatiflerden biri olan villalar yada bungalov evleri tercih etmek, kesinlikle doğru tercihtir. Ekonomik olarak oldukça bütçe dostu olan villalar yada bungalov ev seçenekleri, ekonomik tatil yapmak isteyen ziyaretçiler için biçilmiş kaftan. Mangal yakma seçeneği ve kendine ait mutfak alternatifi olan villalar ve bungalov evler de  kendinizin götüreceği yiyecekler tamamen kurtarıcı olacak ve bütçenizide bu anlamda kurtaracaktır. Ayrıca size vereceği keyif ve geçireceğiniz hoş vakitte cabası diyebiliriz. Dilediğiniz zaman, dilediğiniz yemeği yapmak ya da kendinizi tamamen doğaya vermek, villa yada bungalov evlerde bu keyfi sevdiklerinizle yaşaya bilirsiniz.

 

En Ekonomik Konaklama: Villa Kiralama

En ekonomik anlamda konaklayabilecek tür olarak villada konaklamayı tercih edebilirsiniz. Neden mi? Çünkü ekonomik ve bütçe dostu  konaklamanın en güzel alternatifi olan villa, size ve sevdiklerinize özel,  rahat ve konforlu şekilde konaklamayı sağlayan en güzel seçenek olarak son yıllarda trend haline gelmiştir. Size, sevdiklerinizle ailecek yada arkadaş gurubunuz ile kiraladığınız bir villada ekonomik, konforlu ve keyifli bir şekilde konaklamanıza çok fazla yardımcı olacaktır. Örneğin web sitemizi gezdiniz ve günlük 2000 tl ye denk gelen 6 kişilik bir villa buldunuz. Aileniz ve arkadaşlarınızla birlikte gittiğiniz zaman günlük villanızın ücreti 333 tl ye kadar düşüyor. Hem sevdiklerinizle kendinize ait villada keyifli vakit geçirip hemde tatilinizi en uygun fiyata getirebilirsiniz.

 

Ne Kadar Harcama, O Kadar Tatil

Nerde, ne kadar para harcayacağınızı, mutlaka ama yine mutlaka önceden kestirin, mutlaka bir bütçe oluşturun konaklama, yeme içme, hediye, ulaşım, hediye hepsi sizin kontrolünüzde olsun, mutlaka en baştan sona kadar başlayan rotanızda kesinlikle bir hesaplama yapım. Kontrolü asla elden bırakmayın, ne demişler ‘’Ne Kadar Harcama, O Kadar Tatil’’.

Evet, son söz olarak güzel bir tatili en ekonomik şekilde yapmanın, her zaman bir alternatifi vardır.  Gerekli haritaları izleyip ama en fazla araştırmaları yaparsanız, mutlaka ekonomik tatil alternatiflerini her an yakalamanız kesinlikle mümkün.

Tatil planınızı yapmadan tatil için villanızı kiralama dan mustakilvillam  tatil danışmanlarımıza tatil programınızı hazırlata bilirsiniz. Size uygun önerilen kiralık villanızı kiralayabilir. Villanızı kiraladığınız bölgede bulunan tüm tarihi ve doğal güzellikleri keşfedebilir. Programlı bir şekilde gezilmesi görülmesi gereken her yere gidebilirsiniz. Siz ve sevdiklerinizi muhteşem bir villa tatili bekliyor. Güzel bir tatil herkesin hakkı.

 

Arama Yapın
Çok Okunanlar
12.01.2023 Yeni Trend Fethiye Devamını Oku
12.01.2023 Kiralık Balayı Villası Devamını Oku
12.01.2023 DİĞER SAFLARDAN FARKIMIZ ? Devamını Oku
12.01.2023 FETHİYE TATİLİNDE NELER YAPILABİLİR Devamını Oku
12.01.2023 Neden Yazlık Kiralık? Devamını Oku
12.01.2023 Kiralık Villa Tatili Devamını Oku
12.01.2023 Tatilin Faydaları Devamını Oku
12.01.2023 BALAYI TATİLİ Devamını Oku
12.01.2023 Kiralık Villa Seçimi Devamını Oku
12.01.2023 Uygun fiyatlı ve konforlu kiralık villa Devamını Oku
Son Yazılanlar
11.05.2023 Ekonomik Tatil Yapmanın İpuçları Devamını Oku
12.01.2023 Selçuk Kiralık Villa Devamını Oku
12.01.2023 Özel Villalar Devamını Oku
12.01.2023 Muhafazakâr Villalar Devamını Oku
12.01.2023 Marmaris Kiralık Villa Devamını Oku
12.01.2023 Kuşadası Kiralık Villa Devamını Oku
12.01.2023 köyceğiz kiralık villa Devamını Oku
12.01.2023 Konyaaltı Kiralık Villa Devamını Oku
12.01.2023 Rahat Tatillerin Başrolü Devamını Oku
12.01.2023 Kiralık Apartlar Devamını Oku
X REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati : Çıkış Tarihi:
Ön Ödeme ₺0,00
Kapıda Ödenecek ₺0,00
Extra temizlik ₺0,00
İndirim ₺0,00
₺ 0,00 x 0 gece ₺0,00