• Beğendiklerim
  • Henüz Hiç Favori Eklemediniz.
Müşteri Hizmetleri +90 (252) 611 11 19
WhatsApp Destek
× Müşteri Temsilcileri

Balayı Villaları

Balayı Villaları
12.01.2023 17:04:32
Balayı Villaları

Balayı Villaları

Tatiller herkes için rahatlamak ve kafa dağıtmak için yaratılmış özel zaman dilimleridir. Değişen dünya, tatili herkes için ihtiyaç haline getirdi.  Ağır iş yükleri, trafiğin yorgunluğu, kalabalık şehirler, gelecek kaygısı vb. nedenlerden dolayı insanlar sadece fiziksel olarak değil mental olarak da hayli yıpranır. Bu nedenle bir ara vermek, nefes almak adına tatillerin önemi iyice arttı. Her ne kadar değişen dünyanın  yarattığı stresten dolayı tatil bir ihtiyaç haline gelmeye başladıysa da tatiller hâlâ çok özel. Ayrıca insanlar sadece kafa dinlemek için tatile çıkmaz. Bazen kutlama yapmak için de bu özel zamanlara ihtiyaç duyulur. Herkesin bildiği gibi insanların tatille kutladığı şeylerin başında evlilikleri gelir. Hayatlarını birleştiren iki insanın en güzel zamanları olarak balayı görülür. Bu nedenle balayı, insanların birlikteliklerini kutladıkları bir tatil seçeneği olarak fazlasıyla rağbet görür.

Aynı zamanda balayı, düğün telaşı içinde yorulan çiftlerin dinlendikleri bir zaman dilimidir. Özellikle yoğun çalışan insanlar için alınan düğün izniyle birlikte balayı hem kutlama hem de dinlenme için tercih edilir. Tabii ki her tatilde olduğu gibi balayında da tek bir tatil şeklinden bahsetmek mümkün değildir. Her çiftin tatilden beklentisi ve hayalleri farklıdır. Bu nedenle kendinizi ve partnerinizi mutlu edecek seçimler için klişelerin dışına çıkmak faydalı olabilir. En güzel ve en heyecanlı zamanlarınızı herkes gibi değil istediğiniz gibi yaşamak için pek çok farklı opsiyon bulunur. Bunların içinde otel de bulunur. Fakat bir otel tatili yaparken eşinizle en başbaşa kalmak istediğiniz dönemde etrafınızda sürekli başkaları olur. Bu nedenle balayı için villa tatilleri, son dönemde oldukça yoğun bir şekilde rağbet görür.

 

Villa Tatili Nedir?

Son zamanlarda daha sık duyulmaya başlanan villa tatilleri hakkında detaylı bilginiz yoksa doğru yerdesiniz. Büyük otellere, pansiyonlara ve tatil köylerine eklenen bir alternatif aslında villa tatilleri. Villalara ait olan havuz, bahçe, ihtiyaç duyacağınız eşyalar ve mobilyalar vardır. Lüks bir ev şeklinde dizayn edildikleri için ihtiyacınız olan her şey bir villada bulunur. Buna ek olarak sadece kişisel eşyalarınızı getirmeniz yeterli olur. Lüks ve büyük otellerin karşısında konaklama seçeneği olarak villanın popülerleşmesinin nedeni, insanlara sunduğu özgürlüklerdir. Kalabalıktan uzak, kuralları sizin belirlediğiniz bir tatil, harcanan paraya göre çok daha cazip gelir. Peki villa seçenekleri nelerdir?

  • Havuzlu villalar oldukça popüler ve sık tercih edilen villa türleri arasındadır. Bunun nedeni, sadece villa sahiplerine özel tahsis edilmiş olması. Hem hijyen hem de rahatlık açısından havuzlu villalar kullanıcılar tarafından fazlaca sevilir.

  • Kapalı havuzlu villalar da bir diğer seçenek. Bu villalarda yine size özel ayrılmış bir havuz bulunur. Asıl özelliği ise villanın havuzunun dışarıdan görünmemesidir. Hem muhafazakar aileler hem de özellik arayan tatilciler için havuzu görünmeyecek konumda olan villalar, idealdir. Burada kapalı havuz ifadesini kapalı bir alanda olarak değerlendirmeyin. Bahçe düzenlemesiyle ve villanın konumlandırılmasıyla birlikte açık bir alanda ama dışardan görünmeyen bir havuz yapılır.

  • Balayı villaları da ayrı bir kategori olarak değerlendirilir. Bunun nedeni balayının ayrı bir konsepte sahip olmasıdır. İki kişilik yatak kapasitesine sahip olan villalarda havuzlar, çevreden görünmeyecek şekilde planlanır. Böylece en güzel günlerinizi tamamen partnerinizle geçirebilirsiniz. Bazı villalarda daha romantik bir ortam için bazı ekstralar da bulunur.

  • Kalabalık gruplar ve aileler için tasarlanmış villalar da değerlendirilen ayrı bir kategori. Bu tür villalarda genellikle yatak kapasitesi yüksek olur. Böylece geniş arkadaş grubunuz veya ailenizle son derece konforlu bir tatil geçirmiş olursunuz.

 

Neden Villada Balayı Tercih Etmelisiniz

Balayı için pek çok opsiyon sunan oteller yerine balayında neden villada konaklamalısınız? İşte balayında villa kiralamanız için üç neden!

  • Tüm tatillerde mahremiyet, aranan bir özellik olsa da balayı çok daha özel bir dönemdir. Evliliğinizi kutladığınız bu eşsiz zaman diliminde eşinizle başbaşa kalacağınız ortamlar sizi daha mutlu eder. Harika bir otelde rezervasyon yaptırmış olsanız da gün sonunda yine büyük bir kalabalıkla aynı yerde havuza girip, gürültülü bir ortamda vakit geçireceksiniz. Aileler, arkadaş grupları, çocuklar, gençler derken sizin balayında aradığınız ortama çok da uymayan insanlarla birlikte vakit geçirmek durumunda kalırsınız. Buna karşılık balayı için villa kiraladığınızda her şey siz ve eşiniz etrafında döner. Tam anlamıyla baş başa kalarak muhteşem bir balayı geçirirsiniz.

  • Oteller pek çok insanı ve insan grubunu aynı anda ağırlar. Bu nedenle rutine bağlanmış planlara sahiptir. Her şey belirlenmiş saatlerde yapılır. Siz eşinizle başbaşa vakit geçirmek istediğiniz bir anda yemeğe gitmek zorunda kalırsınız. Ya da gündüz kahvaltıdan önce keyif yapmak isterken gitmezseniz kahvaltıyı kaçırdığınızı bilmenin tedirginliğiyle hareket edersiniz. Ayrıca gezmek istediğinizde de bu saatler sıkıntı yaratır. Haklı olarak otele rezervasyon yaptırırken parasını çoktan ödediğiniz bir yemeği kaçırmamak için uzakları gezmekten çekinirsiniz. Balayında yaşayacağınız özgürlük alanınız bu şekilde bozulmuş olur. Fakat villada her şeyin saatini siz belirlersiniz. İstediğiniz saatte uyanır istediğiniz yemeği yersiniz.

  • Sunduğu imkanlara baktığınızda villalar tam olarak balayına uygundur. Oldukça şık mimariye sahip havuzlu bir evde kalmak size ve eşinize daha en başından özel hissettirir. Ayrıca fiyatları da ekonomik balayı villaları ile başlayıp son derece lüks seçeneklere doğru artarak gider. Yani her bütçeye uygun bir balayı villası bulunabilir.

 

Balayı Villaları Fiyatları

Balayı villaları güzel günlerinizi daha da güzel kılmak için muhteşem bir tercihtir. Sunduğu mahremiyet alanı, romantik ortam, özgür bir tatil imkanı gibi artılarla son derece cazip bir tatil seçeneğidir. İşte tam da bu yüzden balayı villaları fiyatları çok yüksekmiş gibi bir fikre kapılmanıza neden olur. Oysa tam tersine villalar, diğer konaklama seçeneklerine göre çok daha uygundur. Oteller günlük ve kişi başı hesaplamalar yaptıkları için uzun vadede yüksek ücretler ödemenize neden olabilir. Özellikle de her şey dahil oteller, ucuza geliyor gibi görünse de tatil boyunca alacağınız keyfi düşürebilirler. Peki balayı villaları fiyatları ne durumda? Aslında bakarsak bu konuda net bir şey söylemek pek mümkün değil. Fiyatı etkileyen birden çok unsur bulunur. Bunların başında villanın hangi şehirde olduğu gelir. Popüler ve her zaman yoğun ziyaretçi akınına uğrayan şehirlerde diğerlerine göre daha fazla para ödeyebilirsiniz. Diğer unsur ise şehir içindeki konum. Villanın şehrin merkezine uzak olup olmadığı, fiyatını belirleyen unsurlardandır. Bununla birlikte manzarası var mı, varsa ne kadar güzel bir manzarası var gibi çeşitli sorularla villanın fiyatında artış görülebilir. Bir diğer fiyat belirleyici madde ise villanın özellikleri. Havuzu, evin dekorasyonu, villanın genişliği, ekstra özelliklerinin olup olmaması da etkileyicidir. Ayrıca çevrenin nasıl bir yer olduğu da fiyat konusunda belirleyicidir. Villanın bulunduğu bölge nasıl bir yer, market vb. ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız noktalar yakın mı, çevrede işlek bir cadde var mı gibi hususlar belirleyici olur. Hangi dönemde tatil yapacağınız ve erken rezervasyon yaptırıp yaptırmadığınız da fiyatı etkiler. 

Başbaşa Kalmanın En İyi Yolu

Eşinizle geçireceğiniz en özel anları biriktirmeye başlamak ,ilk olarak geçireceğiniz balayı ile ortaya çıkmaktadır. Eşiniz ve sizin için yepyeni bir hayatın ilk günlerini geçireceğiniz alan oldukça önemlidir ve özenle tercih edilmelidir. Başbaşa kalmak ve birlikte vakit geçirmek aynı zamanda da oldukça güzel bir tatil yapıp dinlenmek isterseniz güzel bir yerde villa kiralamak çok iyi bir  seçenek olur. Herkesten ayrı ancak bir o kadar da keyifli bir tatil için her mevsim çok güzel yerlerde ayarlayabileceğiniz, size ait bir alanda kalıp istediğiniz vakitlerde kalabalığa karışabileceğiniz bir yere sahip olmak oldukça önemli bir yere sahiptir. Balayı için genel olarak tercih edilen her şey dahil oteller de tatiliniz için çok iyi bir seçenektir ancak eğer eşinizle başbaşa kalmak ve tatilin tadını çıkarmak isterseniz yazın tercih edeceğiniz villalarda denize yakınlığına göre, kendi havuzunun olup olmamasına göre kışın veya bahar aylarında şömineli, romantik bir atmosfer olmasına göre pek çok seçenek ile villa kiralayıp unutulmaz bir balayı yaşayabilirsiniz. 

Birlikte geçireceğiniz ilk anların bu kıymetli zamanlarında yapılacak olan tercih kalabalık mı yoksa başbaşa mı vakit geçireceğiniz noktasıdır. Başbaşa tercihlerinizde öne çıkarılması gereken nokta ise kiralık villalar olabilmektedir. Genel olarak balayı villaları şeklinde de kiralanan her şey dahil balayı villaları hayat kurtarıcı olabilmektedir. Bu şekilde tasarlanan ve dizayn edilen villalarda hem eşinizle başbaşa oldukça romantik bir tatil geçirebilir hem de otel konforunda her şeye sahip olabilirsiniz. Tamamen kendi zevkiniz doğrultusunda seçeceğiniz villalarda kalacağınız günlerde yazlık evinizde kalıyor gibi rahat hissedebilirsiniz. Eşyalarınız, yiyecekleriniz evinizdeymiş gibi size özel alanlarda saklanabilmektedir. Kalacağınız süre boyunca bir düzen kurup başbaşa olup tatilin de tadını bu şekilde çıkarabilirsiniz. Başbaşa kalma noktasında en uygun seçeneklerden biri olan balayı villalarını tercih etmeden önce mutlaka araştırmalısınız. 

 

Farklılık Arayanlara

Düğününüzün ve nikahınızın en çok ilgi gören sonu balayınızı taçlandırmak için Türkiye’nin en romantik yerlerinden olan Nevşehir’in büyüsüne kapılmak isterseniz oldukça romantik seçenekler bulunmaktadır. Villaların oldukça otantik görüntüsü, taş evler ve nefes kesen manzaraların varlığı ile unutulmayacak günler geçirebilirsiniz. Eşiniz ile başbaşa kalabileceğiniz, düğün ve nikah yorgunluğunu unutup eşsiz manzaranın tadını çıkarabileceğiniz, tarihi çok öncelere dayanan yapıları ziyaret edip romantik vadilerde yürüyüş yapabileceğiniz Nevşehir, klasikleşmiş balayı fırsatlarından çok daha farklı bir alan yaratmaktadır. Yaz turizminin yoğun olduğu tatil beldelerinin karmaşasından uzakta romantik bir seyahat ve tatil geçirebilmek için Nevşehir’de bulunan özel villalar tam da bu özel tatil için uygun olarak tasarlanmıştır. 

Oldukça fazla evlilik teklifine şahit olan Kapadokya, sıradışı bir gizem barındırmasıyla evlilikten sonraki ilk durak, tatil için de akla gelebilecek seçenekler arasında bulunmaktadır. Her yerinde farklı bir doğal güzellik barındırması, sahip olunan evler, villa ve otellerde de o şekilde güzel bir manzarayla karşılaşılmasına neden olur. Romantik şehirde yapacağınız iki kişilik romantik tatilinizde eşsiz manzaraya karşı kucaklaşacağınız villanızda güzel vakit geçirirken büyülenmemeniz olası değildir. Aynı şekilde Nevşehir ve etrafında pek çok tarihi ve doğal güzellik barındıran konaklama yerleri ile yaz, kış hemen her mevsimde ziyaret edilebilir bir güzellik sunmaktadır. Bu sebeple balayınızın zamanını istediğiniz mevsim için ayarlayabilirsiniz. Kışın oldukça soğuk olsa da karlar altında bir Kapadokya, oldukça büyüleyici ve inanılmaz görüntüler sunar. Şömine eşliğinde villanızda geçireceğiniz bir akşam ile tatilinizi çok daha eşsiz ve romantik bir hale getirebilirsiniz. Tüm bu güzellikler ışığında farklılık oluşturmak isterseniz pek çok İç Anadolu veya Güneydoğu Anadolu bölgesinden villalar kiralayıp güzel ve sessiz bir balayı geçirebilirsiniz. 

 

Balayı Villası Antalya

Özellikle bahar ve yaz aylarında yoğun talep gören turizm bölgelerinden biri Antalya. Ülkemizde gerek yerli gerek yabancı turistler tarafından oldukça sevilen bir şehir Antalya. Bunun nedeni ise gittiğinizde size çok fazla seçenek sunmasıdır. Antalya, tarihe tanıklık ederken doğayla büyüleneceğiniz, gece hayatında kendinizi kaybedecek kadar eğlenirken gündüz sakin koylarında kendinizle başbaşa kalabileceğiniz bir şehir. İşte bu gibi özelliklerinden dolayı Antalya için büyülü bir şehir demek yanlış bir ifade olmaz. Her gelenin bir daha gelmek istediği, hafızalara kazınan tatillerin mimarı olan bir bölgeden bahsederken sadece merkezini baz almak doğru olmaz. Antalya bu eşsizliğini biraz da her ilçesinin farklı bir kimliğe sahip olmasına borçlu. Aynı şehir içinde ne kadar farklı tatiller yapabileceğinizi düşününce şaşıracaksınız.

Balayınız için nasıl bir tatil istediğinize karar verdikten sonra Antalya’nın tatil beldelerini araştırarak size en uygun olanı bulabilirsiniz. Denizle bütünleşeceğiniz huzurlu bir deniz tatili arıyorsanız Kaş tam size göre. Turkuazın en muhteşem tonuna kendinizi bırakacağınız denizde biricik eşinizle harika balayı anıları oluşturabilirsiniz. Burada tatil istiyorsanız balayı villaları Kaş tatilinizi daha da güzelleştirecek. Tarihi yapıları ziyaret etmeyi seven bir çiftseniz ve denizsiz olmaz diyorsanız sizi Kalkan’a alalım. Letoon, Simena, Xanthos gibi eşsiz antik kentlerine gittiğinizde büyüleneceksiniz. Denizde sulara gömülmüş Batık Kent de insanda hayranlık uyandıran noktalardan biri. Üstelik Kalkan, bu yüklü tarihiyle birlikte harika bir doğa bahşediyor ziyaretçilerine. Tabii, burada konaklarken yapabileceğiniz şeyler sınırsız olduğu için yorgun biter bir günde kalabalıklara karışmamanız için balayı villaları Kalkan tatiliniz için aranan sakinliği verecek. Yalnız burada dikkat etmeniz gereken bir nokta var. Antalya genel olarak yoğun talep gördüğünden, eğer tatil sezonunda gitmeyi planlıyorsanız erkenden rezervasyon yaptırmak iyi bir önlem olabilir.


 

Balayı Villaları Muğla

Adeta turizm cenneti olan  Türkiye’de Ege, huzurlu ve dingin yapısıyla herkesi etkiler. Yerli yabancı fark etmeksizin her misafirini güzel anılarla yolcu etmeye hazır bir bölge. Muğla ise Ege tatilcilerin gözbebeği konumundadır. Ege’yi Akdeniz’le birleştiren muhteşem konumu, harika doğası, tarihi, iki bölgeden de izler taşıyan mutfağı ve tabi ki eşi benzeri olmayan deniziyle, Muğla gördüğü değeri fazlasıyla hak eden bir şehir. Muğla tıpkı Antalya gibi her şeyiyle dolu dolu bir tatil vaat eder. Eğlence sizin için gece hayatıyla eşleşmiş bir tanımsa Muğla’da hayatınızın tatilini yaşatabilecek mekanlar bulunur. Bununla birlikte ben tarihi seviyorum tarihi mekanları görmediğim bir tatil istemiyorum diyorsanız Muğla sizi oldukça memnun eder. Tabi, balayında sakinlik ararım birtanecik eşimle kalabalıkların içinde kaybolmadan yalnız kalayım derseniz Muğla sakin beldeleri ve köyleriyle sizi aradığınız sakinliğe kavuşturur. 

Sakinlikten söz ederken Göcek cümlede geçmezse olmaz. Aradığınız başbaşa ve düğün yorgunluklarından arınacağınız tatili, Göcek’te bulabilirsiniz. Kalabalık olmayan fakat muhteşem bir doğaya ve sakinliğe sahip olan bu güzel beldede oradan oraya gezmek yerine eşinizle birlikte dünyanın geri kalanını unutabilirsiniz. Burada Göcek balayı villaları da size  yardımcı olur. Muğla’nın biricik ilçesi Fethiye de balayında gidilebilecek yerler, listenize girmeye aday. Fethiye’de Antik Likya Kentleri gibi görebileceğiniz çok fazla tarihi nokta var. Türkiye’nin belki de en berrak denizlerinden biri de burada bulunur. Ormanlar da burayı özel kılan etmenlerden. Tüm ihtişamıyla harika bir deneyim yaşamanız için sizi bekleyen Fethiye’de otellerde kalarak balayınızı kalabalıkla birlikte geçirmenize hiç gerek yok. Aradığınız balayı villası Fethiye ‘de sizi bekliyor. 

 
Arama Yapın
Çok Okunanlar
12.01.2023 Yeni Trend Fethiye Devamını Oku
12.01.2023 Kiralık Balayı Villası Devamını Oku
12.01.2023 DİĞER SAFLARDAN FARKIMIZ ? Devamını Oku
12.01.2023 FETHİYE TATİLİNDE NELER YAPILABİLİR Devamını Oku
12.01.2023 Neden Yazlık Kiralık? Devamını Oku
12.01.2023 Kiralık Villa Tatili Devamını Oku
12.01.2023 Tatilin Faydaları Devamını Oku
12.01.2023 BALAYI TATİLİ Devamını Oku
12.01.2023 Kiralık Villa Seçimi Devamını Oku
12.01.2023 Uygun fiyatlı ve konforlu kiralık villa Devamını Oku
Son Yazılanlar
11.05.2023 Ekonomik Tatil Yapmanın İpuçları Devamını Oku
12.01.2023 Selçuk Kiralık Villa Devamını Oku
12.01.2023 Özel Villalar Devamını Oku
12.01.2023 Muhafazakâr Villalar Devamını Oku
12.01.2023 Marmaris Kiralık Villa Devamını Oku
12.01.2023 Kuşadası Kiralık Villa Devamını Oku
12.01.2023 köyceğiz kiralık villa Devamını Oku
12.01.2023 Konyaaltı Kiralık Villa Devamını Oku
12.01.2023 Rahat Tatillerin Başrolü Devamını Oku
12.01.2023 Kiralık Apartlar Devamını Oku
X REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati : Çıkış Tarihi:
Ön Ödeme ₺0,00
Kapıda Ödenecek ₺0,00
Extra temizlik ₺0,00
İndirim ₺0,00
₺ 0,00 x 0 gece ₺0,00