Villa Portakal Çiçek 2 - Patara, Kalkan
2 Yatak Odası, 4 Kişilik, 2 BanyoFiyatlar
Açıklama

Villa Portakal Çiçek 2
Kalkan Patara da konumludur. 2 yatak odalı 4 kişi konaklama kapasitesine sahiptir. Çekirdek aile ve balayı çiftleri için oldukça idealdir. Özel havuz terasına sahip villamız bahçe alanı korunaklı olup , yatak odasında jakuzili olan kiralık tatil villasıdır.
Villa Bilgileri
1. Yatak Odası 1 çift kişilik yatak + komodin + elbise dolabı + makyaj masası + klima + ebeveyn banyo + jakuzi
2. Yatak Odası 1 çift kişilik yatak + komodin + elbise dolabı + makyaj masası + klima + ebeveyn banyo+jakuzi
Özel Havuz & Şezlonglar
Bahçe Yemek Masası & BBQ
NOT: Villada Sauna ve hamam bulunmaktadır
NOT : Villa Portakal Çiçek 2 yanında Villa Portakal Çiçek 1 bulunmaktadır yanyana villa kiralaması yapmak isteyen misafirlerimiz için uygundur
Sağlanan Hizmetler
Klima, Elektrik, Su, Tüp, Gaz
Karşılama ve anahtar hizmeti
10 gün üzeri konaklamalarda ara temizlik çarşaf, ev değişimi
Havuz ve Bahçe Bakımı
Hasar Depozitosu
Tatil evinize girişte sizden 5.000 TL hasar depozitosu alınacaktır. Bu ücret çıkış yapacağınız saatten 10 dakika önce yapılacak olan genel kontrolde herhangi bir aksaklık veya hasar olmaması durumunda tarafınıza iade edilir.
Bölge ve Özellikler
Kalkan Patara bölgesi yapısı ve coğrafi konumu bakımından doğa ve deniz manzarasına karşı yüksek yamaç üzerine kurulmuş bir yerleşim yeridir. Kalkan ve çevresinde bulunan tüm yazlık ve villalara ulaşım için yokuş yukarı çıkılmaktadır. Kalkan Patara, tarihi ve doğal güzellikleri bir arada bulunduran sakin şirin bir yerleşim yeridir.
NOT: Doğa içerisinde konumlu tüm villa ve yazlıklarda kelebek, böcek, karınca, sinek vs çıkma ihtimali vardır. Buna karşı düzenli olarak ilaçlanmaktadır. Bu not bu ev ile ilgili olmayıp doğa içerisinde konumlu tüm evlerimiz için geçerlidir.
Mesafeler





Müsaitlik Takvimi
- Müsait
- Dolu
- Opsiyon
Tarihler arasında boş kalan ara tarihlere göz atın