Villa Meander - Ovacık, Fethiye.
5 Yatak Odası, 10 Kişilik, 5 BanyoFiyatlar
Açıklama

Villa Meander
Fethiye Ölüdeniz Ovacık Mahallesinde bulunan 5 yatak odalı 10 kişi kapasiteli müstakil lüks havuzlu bahçeli villamız, açık plan mutfak olup bütün yatak odaları ebeveyn banyoludur. Villamız geniş aile ve arkadaş grupları için ideal bir seçimdir. Mevkii itibariyle nem ve bunaltıcı sıcaktan uzak ve havuz başında güneşin tadını çıkarabileceğiniz muhteşem bir tatil villasıdır.
NOT: Ölüdeniz, Ovacık ve Hisarönü bölgelerinde konumlu villalarımızda bölgede ki dönemsel altyapı yol çalışmaları nedeniyle elektrik,suve internet kesintisi yaşanabilmektedir.
Villa Bilgileri
1.Yatak odası 2 tek kişilik yatak + elbise dolabı + komidin + ortak banyo + klima
2.Yatak odası 1 çift kişilik yatak + elbise dolabı + komidin + ebeveyn banyo + klima
3.Yatak odası 2 tek kişilik yatak + elbise dolabı + komidin + ebeveyn banyo + klima
4.Yatak odası 1 çift kişilik yatak + elbise dolabı + komidin + ebeveyn banyo + klima
5.Yatak odası 2 tek kişilik yatak + elbise dolabı + komidin + ebeveyn banyo + klima
Açik Mutfak & Salon
Özel Havuz & Sezlonglar
Güneslenmeterasi & BBQ & Özel bahce.
Sağlanan Hizmetler
Klima, elektrik, su, tüp gaz
Karşılama ve anahtar hizmeti
Bilgilendirme hizmeti
10 gün üzeri konaklamalarda ara temizlik çarşaf değişimi
Ev, havuz ve bahçe bakımları
Hasar Depozitosu
Tatil evinize girişte sizden 1000 TL hasar depozitosu alınacaktır. Bu ücret çıkış yapacağınız saatten 10 dakika önce yapılacak olan genel kontrolde herhangi bir aksaklık veya hasar olmaması durumunda tarafınıza iade edilir.
Bölge ve Özellikler
Ölüdeniz ovacık mahallesi yapısı ve coğrafi konumu bakımından doğal ve tarihi güzellikleri bir arada bulunduran bir yerleşim yeridir. Ülkemizin mavi bayraklı plajlarından olan Ölüdeniz 2006 yılında büyük bir oy çokluğu ile dünyanın en güzel plajı seçilmiştir. Hisarönü eğlence merkezlerinin bir arada bulunduğu çeşitli turistik faliyetleri bir arada bulabileceğiniz güzel ve eğlenceli bir caddedir.
NOT: Doğa içerisinde konumlu tüm villa ve yazlıklarda kelebek, böcek, karınca, sinek vs çıkma ihtimali vardır. Buna karşı düzenli olarak ilaçlanmaktadır. Bu not bu ev ile ilgili olmayıp doğa içerisinde konumlu tüm evlerimiz için geçerlidir.
Mesafeler







Müsaitlik Takvimi
- Müsait
- Dolu
- Opsiyon
Tarihler arasında boş kalan ara tarihlere göz atın